En İyi Faiz Veren Bankalar [2024]

Belli miktarda birikime sahip olan insanların bu birikimlerini ne şekilde değerlendirecekleri kafalarını en çok kurcalayan soruların başında gelmektedir. Birikim değerlendirmenin elbette çok farklı yolları vardır. Ancak belki de bunların en zahmetsiz ve kolay olanı birikiminizi bir bankada kullanılabilir fon olarak ortaya koymak ve bankanın sizin birikiminize ihtiyaç duyan kişilere bu birikimi sunması. Banka sizin birikiminizi kullanmanın bedeli olarak da aydan aya size bir miktar para verecektir. Buna da faiz geliri ismi verildiğini elbette biliyorsunuz.

Zahmetsiz olması nedeniyle birikimini faize yatıran kişilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bu kişilerin sordukları soruların başındaysa en çok faiz veren banka hangisi sorusu geliyor. Daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

https://www.kizlarsoruyor.com/alisveris-hediyeler/q1614965-en-iyi-banka-hangisi-sizce-acil-yardiminiza-ihtiyacim-var

Dilerseniz bu soruya başka bir cevap olması için sizinle listemizi paylaşalım.

en iyi faiz veren bankalar

ING Bank

Hollanda merkezli olmasına rağmen Türkiye dahil, dünyanın 40’tan fazla ülkesinde faaliyet göstermeye devam eden bir bankadır.

Türkiye faaliyetlerine 2008 yılında Oyak Bank hisselerini satın alarak başlayan bir banka olan ING Bank, bankacılık faaliyetleri açısından her türlü mobil imkânı müşterilerine sunuyor. Bunun yanı sıra bankanın müşterilerine sunduğu turuncu hesaplardaki yüksek faiz oranları ING Bank’ı en çok faiz veren banka listemizde ilk sıraya taşıyor.

Enpara.com

Tüm hizmetlerine internet üzerinden erişim sağlayabileceğiniz bir internet bankası olan enpara.com, bu özelliğiyle işletim maliyetlerini minimuma indirmiş bir banka. Hal böyle olunca da işletmesinin belli bir maliyeti olmayan enpara.com, burada etmiş olduğu karı müşterilerine kullanma noktasında da cömert davranıyor.

Neredeyse hiçbir bankacılık işleminden ücret almayan bir banka olan enpara.com kartınızı kullanarak tüm Finansbank ATM’lerinden ATM işlemlerinizi de yapmanız mümkün.

Bununla birlikte yine müşterilerine yüksek oranlı faiz fırsatı sunuyor.

Odeabank

2012 yılında Türkiye’deki faaliyetlerine başlayan Odeabank, en iyi fazi veren bankalar listemizdeki bir diğer bankamız.

Bankanın ana hissedarı Bank Audi. Bank Audi, bir Lübnan bankası ve 11 farklı ülkede faaliyetlerini göstermeye devam ediyor.

Nispeten yeni bir banka sayılan Odeabank, Türkiye’de kurulduğu 2012 yılından itibaren büyümesini devam ettiren bankalardan biri olmayı başarmıştır.

Özellikle uygun oranlarla vermiş olduğu krediler ve bankada birikimlerini değerlendirmek isteyen müşterilerine sundukları oldukça cazip faiz oranları ile Odeabank, kesinlikle birikimini faizde değerlendirmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Burgan Bank

Tıpkı Odeabank gibi yeni bir banka olmasına rağmen kısa süre içerisinde müşteri sayısını hızla çoğaltmayı başarmış bir bankadır.

Burgan Bank, Türkiye faaliyetlerini 2013 yılından beri sürdürmeye devam eden bir bankadır. En yüksek faiz veren bankalar arasında da kesinlikle faiz getirisi isteyenlerin tercih etme noktasında değerlendirmeye alması gereken bir bankadır.

Her ne kadar Türkiye’nin pek çok yerinde yaygın olmasa da Türkiye’nin en yaygın bankalarından ikisi olan TEB ve İş Bankası ATM’lerini kullanmak Burganbank için ücretsiz.

Bununla birlikte döviz alım satım işlemlerinde makas olarak tabir edilebilecek alım satım arasındaki farkın da çok yüksek olmadığını ekleyelim.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir