En İyi 10 Çeviri Sitesi

En iyi çeviri siteleri hangileri? Türkçeden İngilizceye çeviri, İngilizce Türkçe çeviri, URL’den web site çevirisi, görselden çeviri veya belgeden çeviri yapma işini en iyi yapan çeviri siteleri yazımızda.

Birçok çeviri sitesi gelişmiş algoritmaları sayesinde oldukça doğru çeviri yapabiliyor. Kelime ve metin çevirisinin yanı sıra artık birçok çeviri sitesi, görselden çeviri, belgeden çeviri ve URL’den web site çevirisi yapıyor. Eskiden türkçe-ingilizce veya ingilizce-türkçe çeviriyi bile ücretli bir şekilde yaparken, şuan İngilizce, Fransızca, Çince, Rusça, Arapça, İspanyolca, Almanca gibi dilleri yüksek doğruluk oranlarıyla ücretsiz bir şekilde yapabiliyoruz. Eğer iyi bir çeviri sitesi arıyorsanız bu liste tam size göre.

En İyi Çeviri Siteleri

  1. Google Çeviri
  2. Yandex Translate
  3. Bing Çevirmen
  4. Tureng.com
  5. ImTranslator
  6. Collins Dictionary Translator
  7. Reverso Translation
  8. Babylon Online Translation
  9. DeepL Translator
  10. SpanishDict

Google Çeviri şuan açık ara en iyi çeviri sitesidir. Gelişmiş algoritması sayesinde 103 farklı dil arasında doğruluk oranı en yüksek şekilde çeviri yapmaktadır. Google Translate ile metin, görsel ve belge çeviri yapabilirsiniz.

En İyi 10 Çeviri Sitesi

Listenin ikinci sırasında yer alan Yandex Translate ise URL’den site çevirisi ve görselden çeviri konusunda bir adım öne çıkıyor.

ImTranslator, Google, Bing ve PROMT üzerinden çevirileri alıyor ve çevirileri karşılaştırmayı sağlıyor.

Kelime bazlı çeviri ve ingilizce eş anlamlı çeviri yapmak istiyorsanız Tureng çeviri bu konuda iyidir.

Tüm çeviri sitelerinin özellikleri ve yazının kaynağı için: https://teloji.com/en-iyi-ceviri-siteleri-en-iyi-10-ceviri-sitesi/

One Comment

  1. Ceyda avatarı Ceyda dedi ki:

    Yandex’in url’den site çevirisi yaptığını bilmiyordum. Teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir