En Başarılı Windows 8 Oyunları

Şu sıralar oldukça konuşulan Windows 8 oyunları revaçta. Zira çoğu oyunun Win8 desteği vermemesi nedeniyle oyunlar yeni işletim sisteminde açılamıyor ve oynanamıyordu. Yeni Windows 8 oyunları ile birlikte artık oyun zefkini rahatça yaşayabiliyoruz.

mqywz4lz1doz

Revaçta olan ve şu sıralar oldukça konuşulan Asphalt 8: Airborne, oldukça başarılı bir performans izliyor. Zira başarısını mobil ortamda ki kitlesi ilede kanıtlamıştı. Ayrıca yüksek grafik kalitesi, baş döndürücü fizik motoru ve sahip olduğu lisanslı araba seçenekleri ile yarış oyunu seven oyuncuların hayır diyemeyeceği nadir oyunlardan.

Six Guns isimli diğer bir oyun ise piyasaya yeni giren ve adı yeni yeni duyulmaya başlayan oyunlar arasında.Vahşi Batı da geçen ve eşsiz bir serüven sunan, geniş açık dünyası ile öne çıkan bir aksiyon oyunu. Oyunda Buck Crosshaw adlı yalnız bir kovboyu yöneterek içerisinde kanun kaçakları, eşkiyalar ve hatta kurt adam ve vampirlerin olduğu heyecan dolu bir maceraya sizi bekliyor.

Zombie-HQ

Şu sıralar Zombi oyunları oldukça fazla ilgi görüyor. Aksiyon kategorisinde şu aralar çok oynanan diğer bir oyunda Zombie HQ isimli bir zombi oyunu. Oyunda zombi kıyametinin ortasında kalmış kahramanları yönetiyoruz ve bu kıyametin ortasında rahat nefes alabileceğimiz bir karargah arıyoruz. yunda birçok farklı görev mevcut; kimi zaman hayatta kalmamız için gerekli erzakları aramaya çıkacağımız gibi kimi zaman güçlü zombileri avlamaya çıkıyoruz.

halo_spartan_assault_cinematic_-_horizonw

Microsoft’un oyun stüdyoları tarafından geliştirilen Halo: Spartan Assault isimli oyun Windows Platformunda ki en kaliteli oyunlar arasında. tün savaş alanına hakim olduğumuz bir görüş açısıyla yönettiğimiz oyunda kahramanımızı gerçek zamanlı olarak kontrol edebiliyor. Oldukça gerçekçi bir yapıya sahip olan oyunu Microsof mağazasında 11.99 TL fiyatı ile satışa sunuyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir