Boom Beach’e Kapsamlı Güncelleme Geldi!

Supercell’in en sevilen oyunlarından biri olan boom Beach’e kapsamlı bir güncelleme geldi. Güncelleme içeriğinde ilgimizi çeken oldukça fazla şey var. Bunlardan bazıları yeni savaşçılar (Çavuş Brick ve Albay Everspark), gizemli tüccar ve yeni kaynaklar ve bol bol ödüller.

Boom Beach'e Kapsamlı Güncelleme Geldi!

Güncelleme içeriği olarak Supercell’den şöyle açıklama geldi. Yeni karakter olarak iki farklı karakter eklendi. Çavuş Brick ve Albay Everspark.

Boom Beach'e Kapsamlı Güncelleme Geldi!

Bu iki karakteri eğitmek için deniz kenarında bir kulübe onarmanızı istiyor. Kulübeyi onarıp çavuşun kilidini açabiliyorsunuz. Ardından da gerekli geliştirmeleri yaptıktan sonra ikinci seviyeye çıkıp Alpay Everspark’ın kilidini açıyorsunuz.

Boom Beach'e Kapsamlı Güncelleme Geldi!

Ayrıca oyuna gizemli tüccar eklenmiş. Bu tüccara ulaşmak için gambotun açıklarında bir duba yer alıyor. Dubanın üzerinde zaman yer alıyor. Bu zaman tüccarın oraya ne zaman geleceğini gösteriyor. Tüccar farklı kaynak teklifleriyle geliyor. Tüccar sayesinde ganimetlerinizi arttırabilirsiniz.

Ayrıca sizler için aldığım görselde var olan silahlarda yapılan çeşitli geliştirmeleri görebilirsiniz. Ayrıca bu görselde oyunda yapılan değişiklikleri ve düzeltmeleri de görebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir