Bluestacks 2 İle Daha Güzel Sanal Tablet

Bluestacks programını eminim denemişsinizdir. Bilgisayarınızda Android uygulamalarını çalıştırmak istiyorsanız Bluestacks’a başvurmanız gerekiyor. Uzun zamandır programda güncelleme ve değişiklik yapmayan Bluestacks artık değişti! Yeni versiyon hakkında bilgi almak için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Bluestacks 2 bize neler getirdi?

Sanal tablet uygulaması Bluestacks, 2. Versiyonuyla karşımıza geldi. İndirenler bilir, ancak indirmeyenler için anlatalım. Eskisinden farklı olarak ilk önce stabilitesi arttırılmış. Daha önce bilgisayarınız ne kadar güçlü olursa olsun takılmalar vardı. Bu takılmaları çözmek ne mümkün? Ancak yapımcıları güzel bir çalışmayla çözmüşler.

2016-01-18 15-55-41 Ekran görüntüsü

Programa üstten sekme özelliği getirilmiş. Tıpkı tarayıcılarda olduğu gibi. Bu özellik sayesinde farklı programları aynı anda açabiliyorsunuz. Farklı işlerinizi aynı anda da götürebilirsiniz. Geçişler artık daha kolay. Uğraşmak zorunda kalmamışsınız.

Ayrıca Bluestacks artık daha çok uygulama ile uyumlu. Daha önceki uygulamada bazı uygulamalarda uyumsuzluk yaşadığına şahit olmuşsunuzdur. Artık o şahitlikleriniz daha az yaşanacak. Daha birçok yeniliği keşfetmek için Bluestacks 2’yi indirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir