Yeni GSM Operatörünüz BİMCell

İlk duyduğumda şaka sandığım; fakat sonasında araştırdığımda ciddi ciddi yeni bir operatörün çıktığını görünce bu yazıyı yazmaya karar verdim. İlginç olan bir süpermarket zincirinin aynı isimde bir operatör şirketi kurmasıydı. Bim mağazalarının kurduğu bu yeni operatör Bimcell. Bimcell’in resmi sitesi bimcell.com.tr ‘ye girdiğimde fiyatların gerçekten uygun bir şekilde ve herkesin ihtiyacını karşılayacak paketlerin hazırlandığı bir kampanya ile yola çıkacaklar. 6 saniyesi 1 kuruş şeklinde bir ücretlendirmeyle müşterilerine hizmet verecek bimcell’e yakında bim mağazalarından numara taşıyabilecek ya da yeni hat sahibi olabileceksiniz.

551 koduyla başlayacak bimcell’ler şu anda avea’nın alt yapısını kullanacakmış. Daha sonrasında hazırlıklarını tamamlayınca kendi alt yapılarına geçerler sanırım. Bimcell’de şu anda ayrıca sadece ön ödemeli hat mevcut olacakmış. Yani faturalı hat paketi yok.

Bimcell tarife detayları ise aşağıdaki gibi;

Yeni GSM Operatörünüz BİMCell

BİM’in fiyatlandırmadaki politikası düşük fiyat, basitlik ve şeffaflık üzerine. Müşterilerine basit ve koşulsuz tarifeler sunacak olan BİMcell’de her konuşmada geçerli olacak tarife: 6 saniye 1 kuruş. Bununla birlikte BİMcell’in 100 SMS’i 4 liradan ücretlendirmesi ve internet hizmetini 100 MB – 8 TL, 500 MB – 9 TL ve 1 GB – 14.5 TL tarifeleriyle müşterlerine sunacak olması konuşulanlar arasında.

Yakında bim mağazalarında cep telefonu kampanyaları da görürüz gibime geliyor. Umarım uygun fiyatlı olur. Valla bim lecola, legazoz derken lephone, lepad filanda çıkarırı sanırım 🙂

7 Comments

  1. kral pop avatarı kral pop dedi ki:

    Le Cola, Letütün, bimcell bunu hiç düşünmemiştim hadi hayırlısı

  2. film indir avatarı film indir dedi ki:

    gerçekten ilk duyduğumda şok olduğumda arkadaşımın ısrarını dalga konusu haline getirmiştim, fakat gösterdiği site ile bende gerçekten herkezle aynı tepkiyi verdim lelele 🙂

  3. Semih avatarı Semih dedi ki:

    Şaka gibi gerçekten de. Bim’den de bu beklenirdi 🙂

  4. Oral avatarı Oral dedi ki:

    sanırım avea’nın alt yapısını kullanacaklar

  5. ali furkan avatarı ali furkan dedi ki:

    hocam şu an gerçekten şok içindeyim. hemen girip sitelerini inceleyecem

  6. Akademik Çeviri avatarı Akademik Çeviri dedi ki:

    Cidden böyle bir şey var mıymış görünce şaşırdım… 😀

  7. Anıl avatarı Anıl dedi ki:

    İşin ucunda ‘Bim’ varsa herşey beklenir (Bknz: Le Tütün :D)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir