Azar Görüntülü Konuşma Programı Nasıl Kullanılır?

Azar görüntülü konuşma, uluslararası eşleşme yapabileceğiniz, farklı ülkelerden, farklı dillerde konuşan insanlar ile tanışıp arkadaşlık kurabileceğiniz bir sohbet programıdır. 100 milyonu aşkın indirme sayısı ile en popüler görüntülü sohbet uygulamalarından birisi olan Azar görüntülü sohbet güvenilir platformu, keyifli ve eğlenceli sohbetler yaratmanızı sağlayan ara yüzü ve kolay kullanımı ile son dönemin en fazla trend olan uygulamalardan birisidir!

Azar Chat Nedir?

Azar chat, görüntülü konuşma programı olup yeni arkadaşlıklar kurmanız için sizin seçimlerinize göre eşleştirme yapan ve bu eşleştirmeler ile potansiyel arkadaşlarınıza ulaşmanızı sağlayan güvenilir ve en kaliteli sohbet programıdır.

Azar Chat Hangi Özelliklere Sahiptir? 

Görüntülü sohbet programı olarak Azar chat pek çok özelliğe sahip bir programdır. Bu özellikleri sıralamak gerekirse:

  • Ücretsiz
  • Trend
  • Dünyada 100 milyonun üzerinde kullanıcı sayısı
  • Kaliteli
  • Eğlenceli
  • Dinamik
  • Anlık çeviri özelliği ile konuşmaları otomatik olarak karşı tarafın diline çevirme
  • Kolay kullanım ve ara yüz
  • Uluslararası ağda eşleşme olanağı
  • Filtre, mesaj ve stickler ile sohbet edebilme

Azar Chat İle İlgili Merak Edilenler

Son dönemlerin popüler sohbet uygulaması olan Azar görüntülü konuşma uygulaması ile ilgili pek çok konu merak edilmektedir. Detaylı bilgi için linkteki Azar temalı videoyu izleyebilir ya da aşağıda kullanıcıların sık sorduğu soruların cevaplarını öğrenebilirsiniz.

  1. Hesabınızı İstediğiniz Zaman Silebilirsiniz

Azar görüntülü konuşma uygulamasını indirdikten sonra istediğiniz zaman hesabınızı silebilirsiniz. Bunun için ayarlardan Azar hakkında seçeneğine tıklayıp, hesabı sile tıklayınız.

  1. Cinsiyet ve Bölge Tercihleri Nasıl Yapılır?

Ekranın sol üst köşesindeki “Cinsiyet ve Dengeli” seçeneğinden Keşfet sekmesine girip ya da ekranın alt kısmındaki “Cinsiyet ve Bölge” seçeneğine tıklayın tanışmak istediğiniz kişinin bölgesini ve cinsiyetini seçin.

  1. Görüntülü Arama Nasıl Yapılır?

Arkadaş listenizde yer alan arkadaşlarınızla görüntülü arama gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için bu kişiye tıklayın ya da sohbet pencerenizin altında yer alan görüntülü arama simgesine tıklayın.

Azar Görüntülü Konuşma Programı Nasıl Kullanılır?

  1. Değerli Taş Nedir? Ne İşe Yarar?

Değerli taşlar, ektra görüntülü aramalar yapabilme, cinsiyet ve bölge tercihleri ve geçmiş sekmesinden arkadaş eklemek için gereklidirler. Değerli taşları satın alabileceğiniz gibi bu taşları ücretsiz olarak da kazanabilirsiniz. Bedava taş kazanabilmek için uygunsuz içerik paylaşan kullanıcıları bildirebilirsiniz; ancak kişinin hesabı incelenir ve uygunsuz içerikte bulunmadığı anlaşılırsa yanlış bilgilendirmeden dolayı sizin hesabınız askıya alınacaktır.

  1. Uygulamada Nasıl Arkadaş Eklenir?

Uygulamada arkadaş eklemek istiyorsanız; eşleşme anında arkadaşlık daveti yollayabileceğiniz gibi geçmiş sekmesinden de eski eşleşmelerinize mesaj atabilirsiniz. Yine tüm Facebook arkadaşlarınız için otomatik ekleme özelliğine izin verebilir ve arkadaşlar sekmesinden ekranın sol üst köşesinde bulunan Azar kimliği ile arkadaş ekle kısmından arkadaş ekleyebilirsiniz.

2 Comments

  1. Hümeyra KARAGÖZ avatarı Hümeyra KARAGÖZ dedi ki:

    Merhaba nasılsınız iyimisiniz

    1. Ahmet Orhan avatarı Ahmet Orhan dedi ki:

      Teşekkürler ya siz ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir