Android Uygulamalarından Reklam Nasıl Kaldırılır?

Google Play’de sayısız uygulama bulunmaktadır. Bazı uygulamaları kullanmamız gerekiyor, kimini de eğlence için indiriyoruz. Kimi uygulamalarda reklam çıkıyor, kiminde çıkmıyor. Bu yazımızda reklam çıkan Android uygulamalarından reklamları nasıl kaldıracağınızı anlatacağız.

Android-reklam-engelleme

Android uygulamalarında reklam çıkmasının ilk sebebi ücretsiz bir şekilde indirmeye sunulmuş olmasıdır. Eğer oyunlar, farklı amaçlara hizmet eden programlar ücretsizse mutlaka reklam barındırır. Geliştiricinin bu şekilde uygulamalardan gelir elde eder. Ancak bizde reklamların çeşitli engellerinden nasibimizi alırız. Bu reklamlar kaldırmak için uygulamayı satın almamız gerekiyor. Ücretli versiyonlarda reklam çıkmaz.

Bazı uygulamaların ücretli versiyonu yoktur. Reklamı yok etmenin bir yolu yoktur. Ücretli de satın alamayacağınız için reklamlı bir şekilde kullanmaya devam edeceksiniz. Ancak bu tür uygulamalarda reklamı kaldırmak için pek tercih edilmeyen, aynı zamanda kimi uygulamalarda da işe yaramayan bir yöntem var. Uygulamayı kullanırken interneti kapatırsanız reklam kaybolacaktır. Çünkü reklamın size geliş kaynağı internettir. İnternet olmayınca reklam köşelerden kaybolur. Ancak uygulamanız internet olmadan işlevini yerine getirmiyorsa yapacak bir şey yok.

Bu iki yöntemle Adnroid uygulamalarından reklamları kaldırabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir