Android Oyunlarında İlerlemeler Nasıl Kaydedilir?

Artık mobil oyunlar bilgisayar ve konsolların önüne geçti. Çoğumuz bilgisayar oyunlarından vaz geçtik. Çünkü mobilde daha eğlenceli ve ücretsizini bulma şansımız daha yüksek. Oynadığımız bu oyunlar kısa ve öz oyunlar değil. Kimisi oldukça uzun ve birçok bölümden oluşuyor. Bir de güncellendiklerini düşünürsek oyun hiç bitmiyor. Peki, bitmeyen bu uzun maceraları nasıl kaydedebiliriz?

google-play-oyunlar-1

Android cihazlarda oynadığımız oyunların kaydolması çok önemlidir. Telefona kaydolması yetmez. Çünkü zaman zaman telefona format atmak zorunda kalıyoruz. Bu nedenden dolayı telefona kaydolan oyunumuz siliniyor. Sanal alemde bir hesabımız olmalı ki ona kaydedelim ve hesabımızla birlikte şifremizi girdiğimiz zaman oyun kaldığımız yerden devam etsin. Android cihazlarımızda bu tür bir hesap ve özellik var. Google Play Oyunlar uygulamasında Google hesabınızla oturum açtığınız zaman her türlü oyununuzun ilerlemesini oraya kaydedebilirsiniz. Bu şekilde oyunlarınızı koruma altına alabilirsiniz.

Peki, oyuna girdiğimiz zaman hesap girme ekranına nasıl ulaşabiliriz? Hesap girme ekranına ayarlar kısmından ulaşabiliriz. Her oyunda hesabınızı ayarlar kısmından gireceksiniz. Siz girip onay verdiğiniz zaman Google Play oyunlarda hesap açılacak ve ilerlemeleriniz kaydolacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir