Android İçin Kullanabileceğiniz En İyi Launcherlar

Launcher, Android telefonunuzun arayüzüdür. Başlatıcısıdır. Yani arayüz görünümü komple değişir. Temel görünüm aynı kalsa da renkler, ikonlar, simgeler, arka plan ve animasyonlar komple değişebilir. Çok yetenekli başlatıcılar var. Bizde sizlere bunlardan bir kaç tanesini göstermek istiyoruz.

Nova Launcher

Bir çok simge paketinin bu launcherla uyumlu olması önemli bir artı. Son güncellemelerden birinde karanlık modu da kendine dahil eden launcher oldukça popüler bir başlatıcı olarak sizin de dikkatinizi çekmiştir. Hızlı, yedek alabilme ve yükleyebilme, ayarlanabilir uygulama çekmecesiyle önemli bir alternatif.

Android İçin Kullanabileceğiniz En İyi Launcherlar

Apex Launcher

Gizlilik ve güvenlik denildiğinde ilk akla gelen Apex Launcher olabilir. Bununla birlikte cihazın menü geçişlerinde ve genel kullanımında hızını da oldukça etkiler. Apex Launcher daha çok hızlı olduğu için tercih edilir. Uygulamanın kilitleme özelliği diğer uygulamalarınızın güvenliğini oldukça arttırır. Bir çok simge teması ve diğer temalar bu launcherla çalışabiliyor. Kesinlikle alternatifsiz kalmayacaksınız. Google Play

apex

Smart Launcher Serisi

Listede en hafif olan launcher hangisi deseniz bunu gösterebiliriz. Çünkü gerçekten size performans gösteriyor. En düşük donanımlı kendi arayüzünde bile kasan telefonlara bunu yükleyin. Farkı hissedeceksiniz.

YouTube video

Smart Launcher son sürümü 5 olarak piyasada ve biraz grafik düzeyi arttırılmış. Önceki sürümler daha hafif gelebilir.

Değişik uygulama çekmecesi ve sistemiyle dikkatinizi çekebilir. Google Play 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir