Ağır çekim videoları sosyal ağda nasıl paylaşırsınız?

truslomoApple’ın yeni cihazlarıyla birlikte hayatımıza daha çok giren Slow Motion yani ağır çekim özelliği sosyal ağlarda kullanılabilir durumda değil. Örneğin iPhone 6 veya iphone 6 Plus cihazınızla kaydettiğiniz bir ağır çekim videoları Facebookta paylaşmak istediğinizde videonuz maalesef kaydettiğiniz gibi oynamıyor. Normal hızda oynatılıyor. Peki bu sorunu nasıl çözersiniz?

Bu sorunu çözmek için Facebook, YouTube, Instagram gibi sosyal ağlarda ve WhatsApp, WeChat gibi anlık mesajlaşma uygulamalarında tıpkı kaydettiğiniz gibi paylaşmak için size bir uygulama gerekiyor. TruSloMo uygulaması sayesinde videolarınız her zaman olduğu gibi, slow Motion halinde kalacak.

Bahsettiğimiz uygulama, videolarınızı tekrar elden geçiriyor. Kesin olarak ağır çekim kalmasını sağlayarak nereye yüklerseniz yükleyin o şekilde oynatılmasını sağlıyor. Uygulamanın hem ücretsiz hem de ücretli versiyonu bulunuyor. TruSloMo uygulamasının çok pahalı olduğunu söyleyemeyiz. 2 Liralık fiyatıyla satın alınabilir durumda. İlk önce buradan ücretsiz versiyonunu deneyin daha sonra beğenirseniz ücretli sürümünü almak isteyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir