Advanced SystemCare 7.3 Yayınlandı

Yazılım devlerinden IObit geçtiğimiz günlerde  Advanced SystemCare’nin 7.3 versiyonunu yayınladı. Yenilenen versiyonda program üzerinde birçok değişiklik yapıldı.

eni sürüm üzerinde dikkat çeken özelliklerden bir diğeri de Advanced SystemCare içerisinde yer alan araçlar arasına eklenen PCtransfer özelliği. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu taşınabilir yeni araç sayesinde tüm verilerinizi kolay ve sorunsuz bir şekilde aktarabileceksiniz.

Program üzerinde yer ve kullanıcılar tarafından şikayet olan hata konularının da üzerinde durularak programın eksik yönleri giderilmeye iyileştirilmeye çalışılmış. 

05_-_disk_defrag_610x425

Ayrıca program Windows XP üzerinde ortaya çıkabilecek olan her tür sistem açığı ve güvenlik sorunlarıyla ilgili kullanıcılarına çok daha gelişmiş bir destek sunuyor. Yani görünen o ki Advanced SystemCare, Windows XP kullanıcıları için kalıcı bir güvenlik ve sistem bakım desteği sağlamaya devam edecek.

Eğer sisteminiz her zaman ilk günkü performansıyla çalışmasını istiyor ve bunun dışında sürekli olarak internet üzerinden gelebilecek tehlikelere karşı güvende olmak istiyorsanız Advanced SystemCare‘i mutlaka denemenizi öneririm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir