3 Boyutlu Videolar için Gerekli Eklentiler

3 boyutlu videoları oldukça rahat bir şekilde izlemek elbette pek çok kişinin hayalini kurduğu bir şeydir. Doğal olarak bu vidolar için oldukça fazla sayıda tarayıcı eklentisi geliştirilmiştir. Bunlar arasında en çok kullanılanlardan bir tanesi Adobe Flash Player eklentisidir. Bu eklenti sayesinde 3 boyutlu videoları oldukça rahat bir şekilde izleyebileceksiniz ve izlediğiniz şeyden son derece keyif alacaksınız.

Adobe Flash Player video, film, animasyonları, flash oyunları, flash ile yapılmış 3 boyutlu olan tüm içerikli rahatlıkla görüntüleyebilmenize imkan tanıyan bir tarayıcı eklentisidir. Söz konusu uygulama hem İnternet Explorer kullanıcıları, hem Google Chrome, hem Firefox hem Opera hem de Safari için indirilebilir.

c4a63b6d2e410955e1633b8757e52e67_unity-web-player_screen_default

Unity web player da oldukça sık kullanılan bir tarayıcı eklentisidir. Unity 3d ile geliştirilen bu uygulama sayesinde 3 boyutlu oyunları oynarken kesinlikle zorlanmayacaksınız. Bu browser oyunları 3 boyutlu oyunlardır ve inanılmaz grafikleri ile kesinlikle sizi büyüleyecek sonuçlar verecektir. 3 boyutlu unity oyunlarını işletim sisteminizde unity 3 d web oynatıcısı olmadan oynamanız son derece zor olacaktır. Unity web player yüklemek için aldığınız uyarının yönergelerini izlerseniz ve söz konusu uygulamayı yüklerseniz oldukça keyifli şekilde oyun oynayabileceksiniz. Bu sistemi destekleyen internet tarayıcılarının Mozilla firefox, İnternet Explorer, Opera, Safari, İnternet Explorer, Google Crome, Avant Browser gibi tarayıcılar olduğu bilinmektedir.

Adobe-Shockwave-Player

Adobe Shockwave Player yine üç boyutlu videolar için tarayıcı eklentileri arasında en ünlü olan uygulamalardandır. Bu uygulama sayesinde internette herhangi bir aramada karşınıza çıkan zengin içerikli tüm görüntüleri izleme fırsatınız olacaktır. 3 boyutlu oyunları, çevrim içi eğitim uygulamalarını, 3 boyutlu gösterimleri, flash oyunları bu tarayıcı eklentisi sayesinde oynamanız mümkündür. Macromedia firmasının bir yazılımı olan Adobe Shockwave Player, Adobe firmasının Macromedia’yı satın almasının ardından söz konusu ismi almıştır.

Yukarda belirtilen tüm bu eklentiler sayesinde pek çok üç boyutlu filmiz izleyebilecek, 3 boyutlu oyunları rahatlıkla oynayabileceksiniz. Tüm bu tarayıcı eklentilerini internet üzerinden bilgisayarınıza yüklemeniz oldukça kolay olacaktır. Yönlendirmeleri takip etmeniz bu eklentileri kullanmak için yeterlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir