Üstün Teknolojili Hibrit PC HP Spectre X2

Tabletlerin hayatımıza girmesiyle beraber bazı alışkanlıklarımız da değişmiş oldu. Öncelikle daha kompakt yapılı notebooklar sonrasında netbooklar ve sonrasında tabletler ile PC’leri küçültüp sonrasında bunları günlük yaşantımıza dahil ettik.

Zamanla bazı konularda hepsinin yerinin ayrı olduğu da ortaya çıktı. Tabletler güzel basit ve kolay taşınıyor ama bazen sanal klavyeler tuşlu klavyeler kadar etkili olamadığı ortaya çıktı. Notebooklar masaüstü performansı veriyor ama oldukça ağır ve bazen basit işler için komple bilgisayarı oradan oraya taşır olduk.

Durum böyle olunca haliyle teknoloji devleri de yeni hibrit bilgisayarları satışa koymaya başladı. Kompakt masaüstü bilgisayarlar sonrası hibrit olarak adlandırılan hem notebook hem de tableti bir arada sunan yeni nesil bilgisayarlar. Klaveysi sök-tak mantığıyla çalışan, performansı tablet teknolojisine göre çok iyi ve notebook için gerekli bileşenleri de üzerinde bulunan bu bilgisayarlar her yerde her durum için biçilmiş kaftan olmaya başladılar.

Herkes için Teknoloji mantığıyla düşünürsek, çok fazla yazı yazan bir kişi için notebook tarzı bilgisayar çok önemli ama internette gezen araştıran birisi içinde notebook gereksiz bir PC olacaktır ki bu hibrit bilgisayarlar ile herkes için teknolojinin nimetlerinden faydalanmak oluyor.

Bu anlamda HP’nin çıkardığı HP Spectre X2 bu konuda oldukça dikkat çekici ve tam bir hibrit bilgisayar denilebilir.

Bilgisayarı ister tablet, ister notebook isterseniz iş istasyonu olarak rahatlıkla kullanabileceğiniz bir model.  12″ lik Full HD dokunmatik ekranı ile ideal bir notebook görüntüsü yanında, tablet olarak oldukça geniş ekrana sahip.Üstün Teknolojili Hibrit PC HP Spectre X2

Yeni Nesil Donanımlar ile Kullanım

İşlenci olarak Intel Core M serisi kullanılıyor. M3, M5 ve M7 işlemcileri bulunan bilgisayarda 4GB ve 8GB ram kapasitesi bulunuyor. İncelediğimiz modelde 8 GB ram ve M7 işlemci bulunuyor.

Intel M işlemci özellikle bu tarz bilgisayarlar için boyut ve enerji tüketimi için oldukça performanslı ürün ve ilerleyen dönemlerde daha da adından çok söz ettirecektir.

Ekran kartı olarak Intel® HD Grafik Kartı 515 kullanıyor.

Gelişmiş Ekran ve Kamera Özellikleri

12″ lik dokunmatik ekranda 1920×1280 çözünürlük ile size çok net görüntü vermektedir. IPS teknolojisi kullanılan ekran, WLED arkadan aydınlatma ile gerçek bir görüntü sunuyor.

Ekran özelliklerinden bahsederken ayrıca eklemek istediğim diğer konu ise,  HP Spectre X2 ile kalem kullanımı ki bu sayede görsel konular veya diğer konularda dokunmatik ekran ile rahatça kalem kullanabiliyorsunuz.

Bang & Olufsen ile Ses Sistemi

Bu bilgisayarın diğer öne çıkan özelliği ise üzerindeki ses sistemidir. Bang & Olufsen ses sistemi kullanılan bilgisayarda 4 adet hopörler ile size oyun, film, müzik gibi multimedyalarda eşsiz deneyim sunuyor. Notebooklarda özellikle ses konusunda yeterli olamadığını düşünürsek, bu eksiklik HP Spectre X2’de giderilmiş ve bir çok kullanıcıdan tam not almış.

USB Type-C ile Son Teknoloji Şarj ve Veri Aktarımı

Bilgisayar üzerinde yeni nesil teknoloji olan USB Type-C Konektörü bulunuyor. Bu sayede sarj ve veri aktarımı yapabiliyorsunuz. Ayrıca diğer aygıtları da şarj edebiliyorsunuz. Bir çok derdi bir çok kabloyu kullanmanıza gerek kalmıyor.

Windows 10 ile En Güncel Deneyim

Windows 10 yüklü olarak gelen HP Spectre X2 ile dokunmatik ekran kullanımına uygun tasarım ve donanım uyumlu yazılım sayesinde rahatça kullanabilirsiniz.

Ürünü Nasıl Temin Edebilirsiniz ?

HP Spectre X2 hibrit bilgisayarı Türkiye’de TeknoSA mağazalarında ve teknosa.com aracılığıyla alabilirsiniz.

Ürünün özelliklerini aşağıdan ayrıntılı ve sıra sıra inceleyebilirsiniz.

https://www.teknosa.com/urunler/125033282/hp-spectre-x2-12-a000nt-w6x36ea-core-m78gb-2-si-1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir