Chrome 74 Beta Sürümü Yenilikleri

Chrome’un uzun zamandır beklenen özelliği karanlık mod sonunda geldi. Çeşitli eklentilerle elde edilen bu özellik artık tarayıcıdan belirleyebileceğiniz bir ayar olarak karşımıza çıkıyor. Aşağıda yayınlanan gifte Windows’un ayarlarından karanlık modun aktif edildiği görülüyor lakin karanlık modun Chrome’un kendi ayarlarından seçilebileceğinmi de hatırlatalım.

Chrome’un 74. sürümü betası güncellendi. Daha şimdi tarayıcımızda bu sürüm yok. Denendikten ve stabil hale geldikten sonra son kullanıcıya erişecek. Erişecek özelliklerin en önemlisi karanlık mod olarak karşımıza çıkıyor Daha önce karanlık modun Chrome’a ekleneceğini duyurmuştuk. Bu özellikte beta da test ediliyor ve yakın zaman içinde bütün kullanıcılara sunulacak. Peki nedir bu karanlık mod?

Karanlık mod; ekranınızı siyah renge çeviriyor. Bu mod özellikle gece kullanımlarında oldukça faydalı oluyor. Beyaz ekrana bakmak gözleri çok yoruyor. Siyah ekran ise daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Yine kullanıcı deneyimini arttırmak için hareketi azalt ve animasyonu kaldır gibi seçenekler de tarayıcıya ekleniyor. Bu sayede göz yorulması en aza indiriliyor.

Chrome 74 Beta Sürümü Yenilikleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir