Alışveriş Ederken Dikkat! Daha Uygun Fiyat Var Mı?

Yakın zaman sonra Bim mağazalarında PS 4 fırsatıyla ilgili haberler duydum. İlk önce onu vereyim. PS 4 Slim 500Gb modeli Bim’de 19 Nisan günü 1799TL’ye satılacak. Yanında bir adet oyun koluyla 1 adet de popüler bir oyun  veriliyor. Bu ürün üzerinden ilerleyelim. Bu alışveriş mantıklı mı bir bakalım.

PS4 fiyatı uygun mu?

Baktığınız zaman 1799TL zaten ürünün piyasa fiyatı. Amazon Türkiye’den 1750TL alınabiliyor. Bu durumda diyeceksiniz ki Bim’de satılacak ürün bir fırsat değil.

Yanında neredeyse 500TL’ye satılan bir oyun veriliyor. Yeni bir oyun diyebiliriz. Eğer Red Dead Redemption 2 seviyorsanız ve bu oyunu oynamak istiyorsanız bu satış kesinlikle bir fırsat. Eğer oyunu zaten oynamayacaksanız almanıza gerek yok.

Amazon Türkiye’den almak istemiyor musunuz? O halde gittigidiyor ve n11 gibi yine bimden daha ucuza bulmanız mümkün. Fiyatın bahsedildiği gibi çok iyi olmadığını zaten piyasa fiyatı olduğunu bilen Bim zaten posterin üzerine “kalitesini ve içeriği karşılaştırınız” şeklinde bir not düşmüş. Bu durumda satın alırken iyice düşünmeniz gerekiyor.

Alışveriş Ederken Dikkat! Daha Uygun Fiyat Var Mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir