Twitter’da Kesin Takipçi Arttırma Yöntemi!

Twitter’daki takipçilerinizin az olduğunu mu düşünüyorsunuz? Size anlatacağımız yöntemle bu düşüncenizden kurtulabilirsiniz. Twitter’da takipçileriniz siz ne kadar isterseniz o kadar artar. Anlatacağımız yöntem hem basittir, hem de etkilidir. Bu yöntemle hem takipçi arttırabilirsiniz, hem de sizi unfollow edenleri, yani takip etmeyenleri tespit edersiniz. Bu sayede siz de o kişileri unfollow edebilirsiniz.

Yöntemi nasıl kullanırsınız?

  1. İlk olarak https://twitly.net/ sitesine giriş yapın. Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecek.Ekran Görüntüsü (57)
  2. Karşınıza gelen ekranda zaten size ne yapmanız gerektiğini söylüyor. Orada “takip edeni takip ederim” uygulaması var. Ona tıklarsanız karşılıklı takip yapmış olursunuz. Bir nevi zorla insanlara kendinizi takip ettirmek gibi bir şey.takip edeni takip ederim
  3. Orada bulunan uygulamalardan bir diğeri de “takip etmeyenler” uygulamasıdır. Bu uygulamayı kullanarak sizi takip etmeyenleri listenizden çıkartabilir, takipçi ve takip edilen listeleriniz arasındaki uçurum farkı giderebilirsiniz.

Bu uygulama anında cevap verir. Siz gerekli butonlara bastığınız anda hemen açılır ve Twitter adresinize takipçi eklenir.

One Comment

  1. Volkan Akpınar avatarı Volkan Akpınar dedi ki:

    Güzel konu olmuş gerçekten 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir