En İyi Fotoğraf Canlandırma Uygulamaları [2024]

Fotoğraf canlandırma uygulamaları sayesinde geçmiş günleri anmak, eski anılara dönmek, belki de kaybettiğiniz sevdiklerinizi canlı olarak görebilmeniz mümkün. Son günlerde eski fotoğrafları hareket ettiren uygulamalar sosyal medyanın gündeminde yer alıyor ve kullanıcıların ilgisini çekiyor.

İçeriğimizde kolayca hareketli fotoğraflar oluşturabileceğiniz en iyi fotoğraf düzenleme yazılımı ve kullanım alanlarını derledik. Gelin birlikte göz atalım!

Fotoğraf Canlandırma Uygulaması Nasıl Kullanılır?

En İyi Fotoğraf Canlandırma Uygulamaları [2024]

Fotoğraf canlandırma uygulamalarını kullanabilmeniz için birazdan vereceğimiz uygulama adımlarını izleyebilirsiniz. Uygulamalar genellikle İngilizce olarak kullanılıyor. Ücretsiz olarak erişilebiliyor ancak bazı özellikleri kullanabilmek için reklam videolarını izlemeniz gerekiyor.

Keyifli zaman geçirmek istiyorsanız bu yazımıza mutlaka göz atın: Arkadaşlarla Oynanabilecek Oyunlar – Online PC ve Mobil [2024]

Fotoğraf Canlandırma Uygulamaları

Biraz büyüleyici biraz esrarengiz canlandırmalar oluşturan fotoğraf canlandırma uygulamaları listemizi inceleyelim. Uygulamalarda yer alan fotoğraf canlandırma efekti ile hareketli fotoğraflar elde edebilirsiniz.

MyHeritage – Deep Nostalgia

En İyi Fotoğraf Canlandırma Uygulamaları [2024]

MyHeritage tarafından oluşturulan oldukça kaliteli bir uygulama olan Deep Nostalgia ile fotoğraflarınız ilk günkü gibi canlanıyor. Bu uygulama sayesinde kaş, göz ve ağız hareketleri sanki gerçekten hareket ediyormuş gibi bizleri etkilemeyi başarıyor. Ayrıca uygulamada genellikle vefat eden kişilerin fotoğrafları kullanılıyor.

MyHeritage’in Deep Nostalgia fotoğraf canlandırma sitesini kullanabilmek için ücretsiz kayıt olmak gerekiyor. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra yüklenen fotoğraflar gizliliğinizi korumak adına otomatik olarak siliniyor.

My Heritage – Deep Nostalgia uygulamasını kullanabilmeniz için izlemeniz gereken adımlar:

  • İlk olarak https://www.myheritage.com.tr/deep-nostalgia adresine tıklayın.
  • Daha sonra Fotoğraflar sekmesine gelin.
  • Fotoğraf Yükle seçeneğine tıklayın. Eğer mobil uygulama kullanıyorsanız Menü kısmından Fotoğraflar yazısına tıklayın.
  • Ardından canlandırmak istediğiniz fotoğrafı seçin.
  • Yükleyin ve eski fotoğrafları hareket ettirme işleminiz tamamlandı.

XEFX

En İyi Fotoğraf Canlandırma Uygulamaları [2024]

Sosyal medyada daha ilgi çekici paylaşımlar yapmak isteyenlerin bayılacağı bir uygulama. XEFX sayesinde fotoğraflarınızı daha canlı hale getirebiliyorsunuz. Ayrıca uygulama içerisinde gif dönüştürücü, 3D, resim animatörü, duvar kağıdı oluşturucu ve video tekrarlayıcı bulunuyor.

Fotoğraflarınızı sıkıcı mı buluyorsunuz? Hareketli fotoğraflar ile sıradışı bir farka imza atın. Dinamik efektler kullanın ve gerçeğe çok yakın 3D fotoğrafınızı yapın. Profilinizi eğlenceli hale getirin.

Remini

En İyi Fotoğraf Canlandırma Uygulamaları [2024]

Fotoğraf canlandırma için kullanabileceğiniz diğer bir uygulama ise Remini. Bu fotoğraf düzenleme uygulaması fotoğraflar üzerinde düzenleme ve iyileştirme yapmanıza yarayan bir mobil uygulama. Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Remini, fotoğraf canlandırma  efektine olarak birçok farklı özellik sunuyor. Ayrıca Remini ile kaydedilen videolar sosyal medya ya da WhatsApp gibi uygulamalar aracılığı ile sevdiklerinizle paylaşılabiliyor.

YouCam Perfect

YouCam Perfect

Hareketli fotoğraf oluşturma uygulamalarından bir diğeri de YouCam Perfect. Android ve iOS için fotoğraf ve video düzenleme uygulaması olarak geliştirilen YouCam Perfect özellikleri arasında hareketli fotoğraf oluşturma efekti de bulunduruyor. Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra alt kısımda yer alan menüden Animated Photo özelliğini kullanarak fotoğraflarınıza hayat verebilirsiniz. Ayrıca uygulamanın diğer özelliklerini kullanarak hareketli fotoğraflarınıza yağmur, kar, güneş, çiçek gibi farklı efektleri de ekleyebilirsiniz. Uygulama dili İngilizce ve bazı özellikler ücretli. Ücretli sürümü satın almadan reklam izleyerek birçok özelliğini sorunsuz kullanabilirsiniz.

MotionLeap – Pixaloop

En İyi Fotoğraf Canlandırma Uygulamaları [2024]

Türkçe arayüze sahip gelişmiş bir fotoğraf hareketlendirme uygulaması olan MotionLeap – Pixaloop, 3 boyutlu video animasyonları oluşturmanıza olanak sağlıyor. Fotoğraflarınıza birbirinden farklı ve eğlenceli efektler, bindirmeler, filtreler ekleyebiliyor, kayan bulutlar gibi hareketli animasyonlar ekleyebiliyorsunuz. Fotoğraf üzerinde hareket etmesini istediğiniz bölümleri dokunarak çizebilir ve oluşturduğunuz animasyonu basitçe dışa aktarabilirsiniz. iOS ve Android işletim sistemlerinde kullanılabilen uygulama maalesef tamamen ücretsiz değil. Temel özelliklerine ücretsiz bir şekilde erişilebiliyor ancak bazı efekt ve özellikleri ücretli sürüme özel.

 

One Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir