Prisma Nedir, Nasıl Kullanılır?

Prisma nedir?

Günümüzün en çok kullanılan popüler uygulamalarından biri olan Prisma efekt verme uygulamasıdır. Bu uygulama ile fotoğraflarınıza 38 farklı efekti uygulayabilirsiniz. Şu an için iOS ve Android’de kullanılabilen uygulama aynı zamanda ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş.Prisma Nedir, Nasıl Kullanılır?

Peki, Prisma uygulaması nasıl kullanılır?

Prisma uygulamasını kullanmak son derece basit. Uygulamayı yükledikten sonra tek yapmanız gereken uygulamaya girmek ve fotoğraf çekmek. Ardından karşınıza çeşitli efektlerin listesi gelecek. Bu listeden istediğiniz efekti seçip uygulamanın o efekti fotoğrafa uygulamasını bekliyorsunuz. 3-5 saniye arası bir bekleyişin ardından fotoğrafınıza adeta sihirli bir el değimiş gibi oluyor. Tamamen farklılaşan fotoğrafın efekt derecesini de değiştirebiliyorsunuz. Efekt uygulandıktan sonra ekrana basılı tuttuğunuz zaman alt kısımda bir çizgi belirir. Eğer elinizi sola doğru çekerseniz efekti azaltmış olursunuz. Fotoğraf gerçeğine daha yakın bir görünüm alır. Eğer sapa doğru çekerseniz efekt daha belirgin hale gelir.

Ayrıca şunu da belirtelim. Önceden çektiğiniz fotoğrafları da uygulamada efektleyebilirsiniz. Sadece Prisma uygulaması ile çekmeniz gerekmiyor. Beğendiğiniz efekte karar verdiğiniz zaman kaydet seçeneğine tıklayıp galerinize kaydedebilir ya da doğrudan uygulama üzerinden sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir