Mobil Cihazınıza Birden Fazla Google Play Hesabı Ekleme

Google Play içeriği ile dünyanın en büyük mobil uygulama mağazalarından birisi olarak dikkat çekiyor. Bu mağazayı daha etkin kullanmak için bu yazıda sizlere Google Play için birden fazla hesap ekleme ve bu hesaplar arasında geçiş yapmayı basit bir şekilde açıklamayı planlıyoruz.

Google Play’e bağlanmak için bir Google hesabınızın olması gerekiyor. Ya da ikinci hesabı eklemek için başka bir Google hesabı daha gerekiyor. Peki bu Google hesapları neden kullanılır? En basit örnek. Bir oyun oynuyorsunuz ve bu oyunda daha hızlı gelişmek için birden fazla hesap açmanız gerekiyor. O halde anlattığımız bu yöntemleri mutlaka uygulayın. Çünkü birden fazla oyun hesabı için birden fazla Google hesabı gerekli.

  • Cihazınızda ayarlar kısmını açın
  • Burada hesaplar satırına gelin.
  • Hesap ekle deyin.
  • Cihazınızın sizden istediği herşeyi yapıp yönlendirmeleri takip edin.
  • İkinci bir hesap eklemek için aynı işlemleri tekrarlayın.

Google Play’de hesaplar arası geçiş yapmak için en az iki hesabınızı ekleyin. Google Play’i açın ve sol üst kısımda yer alan 3 çizgi simgesine tıklayın. Açılan yan sütunda o an aktif olan hesabı göreceksiniz. Mail adresinize tıklayın. Aşağı kayan sayfanın alt kısmında diğer hesabınızı görebilirsiniz. Tıklayarak basit bir şekilde geçiş yapın.

Mobil Cihazınıza Birden Fazla Google Play Hesabı Ekleme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir