iPhone 8’de Face ID Özelliği Nedir?

iPhone 8 efsane bir telefon olacak gibi görünüyor. Her gün ortaya çıkan özellikleriyle insanları şaşırtmaya devam eden iPhone 8’de Face ID denilen bir özellik ortaya çıktı bu özellik hızlı etkileşim için çok verimli görülüyor. Peki bu özellik ne amaçla nerelerde kullanılacak? Bunlara kısaca değinmek istedik. iPhone 8’in Face ID özelliği hakkında bilmeniz gereken detaylar…

iPhone 8’de karşımıza çıkacak Face ID parmak izi okuyucunun çok üst versiyonu olarak düşünülebilir. Bugün parmak izi okuyucu ile App Store’da uygulama indirirken güvenliğimizi sağlayabiliyor ve telefonu hızlı bir şekilde kilit ekranından çıkarabiliyoruz. Özellikle bazı uygulamalar bu kilit yöntemini kullanarak insanlara inanılmaz zaman kazandırıyor. Peki Face ID yani parmak izi okuycunun oldukça üst versiyonu bu teknoloji bizlere neler kazandıracak?

Face ID ile ekran kilidi açılabilecek. Yüzünüzü tanıyacak bu teknolojiyle basit bir şekilde telefon açılabilecek. Bu teknoloji ekran kapalı ike bile çalışacak. Ayrıca başka uygulamalarda bu teknolojiyi kullanabilecek. Bu özellik sayesinde uygulamalara parmak izi okuycu gibi erişmeniz mümkün olacak. Bunun yanında da güvenlik önlemleri de var. Örneğin telefonunuzu başka biri açmaya çalışırsa bu yüzü tanıyamayan telefon kendini kilitleyecek. iPhone 8 ile ilgili gelişmeleri takip ediyoruz.

iPhone 8'de Face ID Özelliği Nedir? iPhone 8'de Face ID Özelliği Nedir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir