Görsel Açıdan Çekici Ücretsiz WordPress Fotoğrafçılık Teması

Ücretsiz sunumlar web dünyasına ilk adımı atmak için sizlere bir çok fırsat ile birlikte gelen olabildiğince başarılı bir çaba. Kesinlikle bu çaba sizler tarafından takdir gördükçe daha fazla kıymetli oluyor. Bugün sizlerle paylaşmak istediğim bu özel WordPress Fotoğrafçılık Teması, samimi bir şekilde misafirinizi web sitenizde ağırlamanıza ve onlara görsel bir şölen sunamanıza yardımcı olacaktır.

Bu tema genel anlamda koyu renkler üzerine inşa edilmiş olsa bile kasvetli bir hava sunmuyor. Bir fotoğrafçı’nın kendini en iyi şekilde ifade edebilmesi için düzene oldukça önem gösterilmiş ve görsel çekiciliğe özen gösterilmiştir. Bu tema kesinlikle fotoğrafçılık mesleğinin yanı sıra çeşitli sektörlere de hizmet edebilecek yeteneklere sahiptir. Sanat ve fotoğrafçılık, güzellik, moda, iç tasarım, arkadaşlık sitesi, evlilik sitesi gibi web siteleri oluşturmanıza da yardımcı olabilir.

Tema genel anlamıyla son trendleri izleyen çizgisi ile ziyaretçiler üzerinde tetikleyici bir etki yaratarak, onları kendinize hayran bırakma adına oldukça faydalı olacaktır. Kurulum ve kullanım sürecinde size oldukça basit ve adeta bir kaç tıklama ile web siteniz hazır hale gelecektir.

Kullanılan renk düzeni hakkında bahsettiğimiz gibi zıt renklerin kullanılması insanların sizi daha rahat alğılayabilmelerine yardımcı olacak bu sayede vermek istediğiniz tüm mesajları kullanıcılara kolaylıkla iletebileceksiniz. Üst alanda bulunan slider, küçük resim görüntüleri ile web sitenize canlılık katacaktır.

Audio player ve video entegrasyonu sayesinde oldukça büyüleyici bir fotoğrafçı portföyü sunarak tüm eserleriniz hakkında önemli bilgileri iletebilirsiniz. Bu tema Responsive (duyarlı) düzeni sayesinde her ekran çözünürlüğünde çalışacak kabiliyete sahip olup harika bir kullanıcı deneyimi sunmanıza yardımcı olacaktır. Bunun anlamı ziyaretçileriniz web sitenize hangi cihazdan gelirse gelsin (mobil, tablet, masaüstü) görüntülendiği ekranın şeklini alacak ve oldukça kaliteli sunumlar yapmanıza yardımcı olacaktır.

Cherry Framework ile güçlendirilen bu tema size olabildiğince bol özelleştirme seçeneği sunarak, temaya benzersiz bir görünüm katabilmeniz için sizlere yardımcı olacaktır. (Cherry Framework TemplateMonster web geliştiricileri tarafından geliştirilmiştir.)

Şimdi dilerseniz bu değerli WordPress Fotoğrafçılık Temasının yeteneklerini daha yakından görebilmek adına canlı demo görünümüne göz atalım.

 

Ücretsiz WordPress Fotoğrafçılık Teması

DEMO    |    İNDİR

Temanın kurulumu aslında oldukça basit bir kaç işlemi içermektedir. Ancak bu konuda sormak istediğiniz sorular olursa yorum alanını kullanarak bize ulaşabilir ve yardım isteyebilirsiniz. Bir sonraki ücretsiz paylaşımda tekrardan görüşmek üzere. Premium WordPress Temalarına Göz Atın!

One Comment

  1. mert avatarı mert dedi ki:

    Bu nasıl bir tema 357 mb bir yanlışlık mı var acaba? Yanlış mı indiriyorum anlamadım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir