En İyi ve En Çok Beğenilen Araba Oyunları

Live for Speed 2

Gerçekçi bir yarış simülasyonu içerisinde yer almak isteyen tüm oyuncuların tercih etmesi gereken en popüler oyunlardan bir tanesi, birçok oyuna göre oldukça üst seviye grafik kalitesine sahip olan oyun size de oldukça keyif vereceğe benziyor.

Oyundan daha çok zefk almanız için klavye yerine ekran üzerinde yer alan direksiyonu kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu sayede ani hareketleri daha kolay yapmanıza imkan doğacaktır.

Oyunun diğer güzel özelliği çevrimiçi oynanabilmesi. Bildiğiniz üzere birçok oyun bir süre sonra sıkmaya başlıyor ancak sanal zekaya karşı değilde gerçek rakiplerinize karşı oynarsanız sıkılma sürenizi daha ileri ki tarihlere taşıyacağınıza emin olabilirsiniz.

Gerçek bir yarış simülasyonunun heyecanını hissedebilmek için ihtiyacınız olan en iyi fizik motoru LFS’de sizleri bekliyor. Birçok farklı araba, yarışabileceğiniz farklı pistler, sürücüler, kıyafetler ve çok daha fazlası bu mükemmel yarış simülasyonunda yerini almış durumda.

Asphalt 8 Airborne

Özellikle Asphalt 7’ye gösterilen ilgi nedeniyle oyunu daha da iyileştirmeye çalışan Gameloft  Asphalt 8 versiyonda ki mükemmel grafik ve oyunu ile adeta büyüledi.

Türkçe dil desteği ile oyun severlerin karşısına çıkan sekizinci versiyon oldukça iyileştirilmiş. Yer çekimine meydan okuyan ve oyun zefkini maximum seviyede tattırmayı amaçlayan yeni seri gerçekten oynamaya değer. Çarpışma fizikleri ve nitrojen gaz efektleri ile farkını ortaya koyan Asphalt, sekizinci seride ki oyunu ile bu farklılığını bir adım daha öne taşıyor.

Asphalt 8- Airborne - Teaser trailer_1501501715

Yeni versiyondaki yer çekimine meydan okuyan araçlar ile adeta havada dans edeceksiniz. Serinin bir öncesine göre %80’ni  Lamborghini, Bugatti ve Ferrari gibi Dünyanın en önde gelen araç üreticilerinin otomobillerinden oluşuyor.

A8_scread

Oyunu ilk kez oynayanlar için oluşturulmuş rehper ile nasıl oynayacağınızı, engelleri nasıl aşacağınızı, nerelerden nasıl uçacağınızı öğrenebilir ve daha sonra tek başınıza oyun oynabilirsiniz. Kariyer modu ile başlayacak olan maceranız da 8 farklı sezon ve 180 tane etkinlik bulunuyor.

asphalt-8-airborne-screen-2

Havok fizik motoru ile gücüne güç katan Asphalt 8 olağanüstü grafik kalitesi ile oyuncuların yakasını bırakmayacağa benziyor. Neveda, Venedik, Tokyo ve İzlanda bölgelerdeki pistlerde çarpışırken, uçarken ve hız limitlerini zorlarken bunu daha iyi görebiliyorsunuz.

Oyunu sesli olarak oynamayı seven oyuncular içindi müzik seçebilme imkanı mevcut. BasRock ve Elektronik türlerine göre seçebiliyor aynı zamanda da motor sesleri ve çevre ile olan iletişimin de başarılı bir şekilde devam ettirebiliyorsunuz. Kendi tarzınıza göre sensörlerle veya dokunmatik kontroller ile oyun oynayabilir. İstediğiniz oyun oynayış tarzını seçebilirsiniz.

asphalt-8-airborne-05

Tekli oyun modunun yanı sıra, Kariyer modunu bitirdikten sonra Çoklu oyun modu ile gerçek rakiplerinizle oyun oynayabilir, gücünüzü kanıtlayabilirsiniz. Dilerseniz Facebook veya Gameloft Live üyeliğinizde ekli olan arkadaşlarınızla da aynı yarışa katılıp, mücadele edebilirsiniz. İsterseniz Kariyer modunu bitirmeden de uygulama içi satın alma seçenekleri kullanarak araç paketlerini satın alıp, çoklu oyuncu modunu oynayabilirsiniz.

Asphalt 8 apk dosyasını indirerek oyun deneyimine erişebilir veya Android yarışoyunları kategorisinden kendinizi hitap eden başka oyunlar bulabilirsiniz.

City Car Driving

İlginç ve bir o kadar gerçekçi yapıya sahip olan City Car Driving araç similasyonu oyunu da diğer oyunlar kadar zefkli. Büyük bir şehir içerisinde gerçek trafik kuralları ve kontrolünde araba sürerek oynanan oyun  mükemmel oyun fiziği sayesinde oldukça eğlenceli

Araç hakimiyetinin tamamen kullanıcıya veren oyun farklı iklim koşulları ile hakimiyetinizi de ölçmemize olanak tanıyor. Yüksek kaliteli grafikleri ile gözlere de hitap eden City Car Driving oyununda, modern araba modelleri dikkat çekiyor.

Güzel bir pratik aracı olabilecek oyun ile birlikte yeni araba sürmeye başlayan kullanıcılar bir yandan eğlenirken bir yandan önemli bilgiler edinebiliyor.

 

Re-Volt

Oldukça farklı bir yapıya sahip olan oyun, günümüzde çocukların kullandığı radyo frekanslı araçların yarışını konu alan eğlenceli bir yapıya sahip.  Oldukça ilgi çeken oyun silahlar ile donatılmış araçların birbiri ile mücadele yaparak finish çizgisine en erken ulaşarak liderlik almanızı sağlıyor.

Oyuna katılan zorluklar ve silah faktörleri ile oyuncuların birbirleriyle kapışması oyunun daha da zefkli olmasını sağlıyor. Oyunun içerisinde yer alan parkurlar da oldukça ilgi çekici ve heyecan verici.

Şehrin sokaklarında gerçek arabalara ve diğer oyuncak arabalara karşı amansız yarışlar yapabilir ve bu sayede oldukça eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Oldukça eski oyun olmasına rağmen halen daha popülerliğini yitirmeden serüvenine devam eden oyunu denemenizi öneriyoruz.

One Comment

  1. Anıl Güzel avatarı Anıl Güzel dedi ki:

    Özellikle aralarından en sevdiğim Asphalt 8: Airborne. Ancak daha gerçekçi oyun arayanlar için GT Racing 2’yide öneririm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir