Düğün Davetiyesi Fiyatları

Davetiyelerin kullanım alanları kınadan nişana ve hatta düğüne kadar geniş bir kapsamı barındırmaktadır. Tüm bu alanlarda kullanılan davetiyelerin fiyatları birçok farklı faktöre göre değişmektedir. Düğün davetiyesi fiyatları, genel olarak paketler halinde satılır ve buna göre fiyat aralıkları belirlenir. Fiyatların değişiminde rol oynayan unsurları ise şöyle sıralayabiliriz;

  • Davetiye boyutu
  • Davetiye edatı
  • Davetiye tasarımları
  • Davetiye kâğıt türü
  • Baskı ve yazı kalitesi
  • Zarf olup olmaması
  • Tasarımda yer alacak diğer aksesuarlar

Davetiye adetlerinin ne kadar olacağına bağlı olarak fiyatlandırma aşamaları göz önünde bulundurulmaktadır. Yaldızlı tasarım, mühürlü tasarım, çiçekli tasarım ve benzeri birçok içerik fiyatlara etki etmektedir. Ayrıca düğün, nişan ve kına gibi organizasyonlarda belirlenen fiyatlar diğer etkinliklere göre farklı olabilmektedir.

Düğün Davetiyesi Seçerken Fiyatların Etkisi

Düğün davetiyesi fiyatları için ilk dikkat edilmesi gereken husus bütçeye göre ilerlemektir. Bütçeye göre uygun olan davetiyeler seçilerek pahalı harcamalarında önüne geçilebilir. Hem ekonomik hem de kişiye özel davetiye bulabilmek için şu aşamalar gerçekleştirilmelidir;

  • Öncelikle düğüne çağrılması planlanan kişi sayıları oldukça önemlidir. Davetiyeler kişi sayısına göre bastırılacağı için davetli sayılarının ne kadar olacağını listeye eklemek gerekmektedir.
  • Bulunan şehirdeki davetiyelerin maliyetleri araştırılarak uygun ya da kişisel tercihe göre pahalı olan davetiyeler tercih edilebilir.
  • Düğün davetiyesi için yüksek maliyet oluşturulduysa arzu edilen tasarımlar yapılabilir ve gerekli harcamalar gerçekleştirilebilir.
  • Düğün davetiyesi için uygun bir harcama yapılmak isteniyorsa sade ve tek kattan oluşan zarfsız davetiyeler tercih edilebilir. Aksesuarlar ve farklı tasarımların bulunduğu tasarımlar arzu ediliyorsa maliyet yükselecektir.
  • Yanında hediye sunulan düğün davetiyelerinden tercih edilecekse fiyatlandırma miktarı yükselecektir.
  • Baskı türü, davetiye adeti, kullanılan zarf seçimleri, aksesuarlar ve özel tasarımların birçoğu düğün davetiyeleri için ekstra fiyatlandırmaya sebep olan unsurlardır.

Ekonomik Davetiye Fiyatları

Düğün davetiyesi fiyatları, farklı kriterlere göre değişkenlik göstermektedir. Özellikle kişisel tercihe göre belirlenen tasarımlar, renkler ve malzemeler fiyatlandırmalara yansımaktadır. Davetiye ölçüleri ve modelleri ek fiyatlandırma içerisinde yer alabilmektedir. Ayrıca gösterişli ve farklı tarz tasarımlara sahip olan davetiyelerin maliyetleri de yüksek olabilmektedir.

Ekonomik davetiyeler ise sade bir görünüme sahip olabilir ancak bolca farklı ve şık seçenekler bulabilmek mümkündür. Özellikle her bütçeye uygun olabilecek davetiye tasarımları gerçekleştiren firmalar bulunarak uygun fiyatlara davetiye bastırılabilir. Uygun fiyatlara bulduğunuz tasarımları arzu ederseniz özel bir şekilde kişiselleştirmenizde mümkündür. Böylece davetlilerinize hoş tasarımlar sunarak farklı bir atmosfer oluşturabilirsiniz.

Özel günlerde tercih edilen konsepte göre birbirinden farklı, estetik ve uygun içeriklere sahip seçenekler bulunabilir. Ayrıca ekonomik olarak bastırılması düşünülen davetiyelerin sade olması gerekli değildir. Işıltılı, estetik ve göz kamaştırıcı birçok özellik davetiyelere eklenerek farklı seçeneklere başvurulabilir. İndirim ve kampanyalardan faydalanarak düğün davetiyesi fiyatları içerisinden uygun olanları tercih edebilirsiniz.

Tüm modern davetiyeler için Davetiye Market web sitenizi inceleyebilirsiniz;

https://davetiye.market/magaza/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir