Asphalt 9 Legends 360 Nasıl Yapılır?

Bu yazımız oyun severleri ilgilendiriyor. Kısa süre içerisinde çok sayıda oyuncuya ulaşmayı başaran Gameloft’un Asphalt 9 Legends oyununda bir görevden bahsedeceğiz. Bir çok kariyer yarışında “360 yap” göreviyle karşılaşacaksınız. Asphalt 8’den tanıdık olmayan bu görev bir çok kişinin kafasını karıştırabilir. Bu nedenle sizlere bundan kısaca bahsetmek istedik.

Asphalt 9 Legends

Gameloft’un en başarılı olduğu alanlardan birisinin yarış oyunları olduğunu biliyoruz. Bir çok yarış oyunu olan şirket, Asphalt 8’in devamı olarak Asphalt 9 Legends’i geçen sene piyasaya sürdü. Özellikle grafikleriyle dikkat çeken oyun bir çok yenilikle de oyuncuların karşısına çıktı ve kısa süre içerisinde popüler oyunlar arasına girmeyi başardı.

360 nasıl yapılır?

Ünlü yarış oyunu Asphalt 9 hem Windows PC hem de mobil cihazlardan oynanabiliyor. Peki Bu oyunda kariyer kısmında sizden istediği 360 yap görevi nasıl yapılır? Bu görev oldukça basit.

İlk önce şundan bahsetmek gerekiyor. Asphalt 9’da 2 farklı sürüş modu bulunuyor. Toruch Drive açık ve kapalı. Eğer Touch Drive açarsanız arabayı kontrol etmek için yapğmanız gereken iki şey var. Nitro ya da frene basmak ve ekranı sağa ya da sola yadırmak. Bu kadar basit. Touch Drive kapalıysa tıpkı Asphalt 8’de olduğu gibi arabayı gaza basmak haricinde siz kontrol ediyorsunuz.

Bu iki durum için 360 farklı şekilde yapılıyor. KIsaca açıklayalım. Eğer Touch Drive açıksa fren simgesine 3 defa seri şekilde basarsanız araba kendi etrafında dönmeye başlayacaktır. Bu aksiyon ayrıca size nitro kazandıracaktır. Eğer touch drive kapalıysa frene 2 kere seri şekilde bastığınızda yine aynı haraket gerçekleşecektir.

360 yapmak bu kadar basit.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir