AMD Ekran Kartı Kullanarak Steam’den Nasıl Bedava Oyun Satın Alınır?

Genelde bilgisayarda ekran kartına önem verenler İnvidia markasını seçerler, ancak kullanıcılarına daha çok alternatif sunan AMD’yi göremezler. Yanlı davranmak gibi olmazsa AMD hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. AMD de İnvidia’nın performansına erişen ekran kartları yapıyor. Hem daha ucuz ve birçok alternatifle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Ben de bu makalemde sizlere o alternatiflerden birini anlatacağım.

Eğer bilgisayarınızda grafik kartı olarak AMD tercih etmişseniz AMD Gaming Evolved isimli platformdan haberiniz olmuştur. Bu platform puan biriktirme mantığıyla çalışır. Puanlarınızı bu platformda biriktirirsiniz. Biriktirdiğiniz puanlarla oyun alırısınız. Genelde Steam tercih edilir. Peki, bu puan AMD Gaming Evolved platformunda nasıl birikir? Bilgisayarınızdan her oyun açtığınızda belirli bir puanı hesabınıza ekler. Oyunu sürekli açıp kapatalım puan alalım düşüncesine kapıldığınızı hissediyorum, ancak o şekilde puan almanız mümkün değil. Puan günlük olarak veriliyor. Yani günde bir kere alabilirsiniz. Ertesi gün oyuna girdiğinizde yine alırsınız.Ekran Görüntüsü (32)

Bu şekilde puanınızı biriktirip yeterli puana sahip olduğunuz zaman görsele eklediğim ekranda da gördüğünü gibi satın alma işlemini yapabilirsiniz. Her oyunun farklı puanı var. Steam üzerinden aldığınız oyununuzu Steam hesabınıza bağlayarak oynayabilirsiniz.

AMD ekran kartına sahip her bilgisayarda bu uygulama yükü olarak gelir. Ancak işletim sisteminiz bilgisayarı aldığınızda kuruluysa gelir. Eğer freedos gibi içinde işletim sistemi kurulu olmayan bilgisayarları alırsanız o zaman gelmez. Kendi imkanlarınızla kurmanız gerekir. Son olarak bir hatırlatma yaparak anlatımıma son vermek istiyorum. Oynadığınız oyunlar orijinalse size puan veriyor. Kaçak oyunları bilgisayarınıza kurarak bu platformdan faydalanamazsınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir