Gmail’a AMP Desteği. Daha Da Hızlanıyor

Gmail kullanıcısıysanız bu haber sizi ilgilendiriyor. Gmail, dünyanın en çok kullanılan mail hizmetlerinden biri için AMP desteği geliyor. Bu sayede e-postalarınız daha hızlı açılırken gmailden çıkmadan bir çok işlemi yapmanız da mümkün hale geliyor. Bununla birlikte koyu tema hala gönderilmeye devam ediyor. İşte haberimizden detaylar;

APM desteği

Amp’dan biraz daha bahsedecek olursak mobilde daha hızlı seyehat etmenize imkan veren bir teknoloji. Google özellikle internet siteleri için AMP kullanmalarını tavsiye ediyor. Her türlü içeriği mobilde daha kolay görüntülemenize olanak veriyor. Bu teknoloji Gmail’e geliyor ki artık dinamik e-posta olarak karşımızda olacak. Gmail daha kullanışlı hale geliyor.

Dinamik e-posta

Dinamik e-posta sayesinde gmailden ayrılmadan ya da tarayıcıyı açmaya gerek duymadan Gmail içinde işlem yapmanıza izin veriyor. Bu açıdan Gmail her işinizi halledebileceğiniz bir posta sunucusu oluyor.

Daha önce karanlık temayı Gmail’e getiren Google, bu güncellemeyi yaymaya devam ediyor. Benim Gmail’de hala yok diyorsanız biraz daha beklemeniz gerekiyor.

Gmail'a AMP Desteği. Daha Da Hızlanıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir