Youtube’tan Programsız Video Ya da MP3 İndir

Diğer bütün yöntemleri unutun. Youtube’tan özgürce video ya da burası çok önemli izlediğiniz videoyu sadece ses olarak indirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Tek yapmanız gereken indirmek istediğiniz formatı seçmek o kadar.

Bu yöntemi anlattıktan sonra diğer bütün yöntemleri unutacaksınız ama kullanmak için son zamanların en popüler ve en güvenilir tarayıcılarından biri olan Chrome’u kullanmalısınız. Çünkü bahsettiğimiz yöntem bir Chrome eklentisi ile bize sunuluyor. Eklentinin garantisini ise Google kendisi veriyor çünkü eklenti Google Web Mağazsında yayınlanıyor. Bizde eklentiyi ordan indirip tarayıcımıza kuracağız. Arkasından tek tıkla ister MP3 olarak istersek videonun sahip olduğu herhangi bir kalitede (240p, 360p, 480p, 720p, 1080p) indireceğiz. Videonun yüklendiği formatta (FLV, MP4, MP3) aynen indirmiş olacağız.

Adım adım basit kurulumu anlatalım. İlk önce Google’ın Web Mağazasının bu sayfasından eklentiyi Chrome ekle diyerek indirme ve ekleme işlemini yapalım. Eklenme gerçekleştikten sonra Youtube’u açıp bir video seçin ve açın. Paylaş butonunun yanında Download butonunun belirdiğini göreceksiniz. Yanındaki oka tıkladığınız zaman formatlar karşınıza çıkacak. İstediğiniz formata ya da MP3’e tıkladığınız zaman indirme işlemi otomatik başlayacak. Dediğimiz gibi Youtube’tan video ya da MP3 indirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

One Comment

  1. Sedat avatarı Sedat dedi ki:

    Konu eski ama,eklenti için vermiş olduğunuz link bozuk.Bunu indirebileceğimiz bir link varmı acaba.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir