Youtube Abone Kasmak #1 Doğru Konuyu Bulmak

Youtube videoları üretiyor ve Youtube üzerinden para kazanmak mı istiyorsunuz? O halde biraz daha özenli olmalı ve içeriklerinizi ona göre hazırlamalısınız. Bunun için sizlere bir yazı dizisi sunuyoruz. Youtube abone kasmak isimli yazı dizimizde Youtube’da daha çok abone nasıl kasarsınız, daha çok izlenme ve beğenme nasıl alırsınız konuları için sizlere ipucu vermeyi amaçlıyoruz. Dilerseniz ilk yazımıza başlayalım. Bu yazımızda video üretmeden önce konuyu nasıl bulursunuz, kısaca bahsedelim.

Kendi Kategorinize göre içerik üretin

Örneğin oyun. Oyun kategorisinde içerik üretiyorsanız bu konuya odaklanın ve başka konuda içerik üretmemeye çalışın. Bu şekilde kendi kitlenizi oluşturmanız mümkün.

Anahtar kelime belirleme

Anahtar kelime oldukça önemli. İçerik üretmeden önce Youtube’da hangi aramaların yapıldığına bakın. Bunun için Youtube’a girip sevdiğiniz ve kaydettiğiniz ya da kaydedebileceğiniz oyunun ismini yazın. Örneğin Pubg. Pubg ile ilgili diğer aramalar alt alta listelenecektir. İşte bir örnek;

Youtube Abone Kasmak #1 Doğru Konuyu Bulmak

Bunlar içinden en etkili olanı bulmak için anahtar kelime skorlarına bakın. Bunun için youtube seo uygulamalarını kullanabilirsiniz. En yüksek arama hacmine sahip kelimeleri belirleyin.

Alakalı anahtar kelimeler

Videonuzu yükledikten sonra anahtar kelime kısmına girmek için alakalı kelimeler bulmanız gerekiyor. Bunun için Tubics gibi siteleri kullanabilirsiniz. Anahtar kelimenizi yazın, sizlere bununla alakalı en popüler ve en çok aranan kelimeleri listelesin.

İlk aşama bu kadar. Video yayınlanmadan önce yapmanız gerekenler ve 1-0 önden başlamak için yapılacak çalışma burada bitiyor. Yazımızın diğer serilerini kaçırmayın.

0 Comments

  1. ahsen avatarı ahsen dedi ki:

    Alakasız anahtar kelimeler kazançtan çok kayıp getirir. Genelde bu konuda yanlış yapılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir