Windows 10 Nasıl Etkinleştirilir?

Windows 10’u şu an orijinal kullanmak belli bir süre için mümkün. Microsoft’un sunduğu imkanla Windows 10’u bir yıla yakın bir süre bedava kullanabiliyorsunuz. Bilgisayarı açtığınız zaman sağ alt köşede Windows 10 uyarısı çıkacaktır. Oradan Windows 10’u bir yıl boyunca ücretsiz kullanmaya başlayabilirsiniz. Ancak farklı durumlarda Windows 10’u etkinleştirmek için ne yapabilirsiniz? Tek ve net bir çözümü size bu yazımda anlatacağım.

windows-10-etkinleştir

Windows 10 etkin değilse ne kablosuzdan ne de Ethernet kablosu üzerinden internete bağlanmanız mümkün değil. Ne yaparsanız yapın hata veriyor. İnternete bağlanamıyorsunuz. Bu nedenle etkinleştirmeye mecbursunuz. Ya başka işletim sistemini kullanacaksınız ya da Windows 10’u etkinleştireceksiniz. Yeni bir işletim sistemi olmasına rağmen tek hamlede etkinleştirici bir yazılım geliştirildi. Bu yazılımı sizinle burada paylaşacağım. Yazılımı indirmek için bu bağlantıdan faydalanabilirsiniz.

Yazılımı indirdiğiniz zaman rarın içerisini açın. Ardından uygulamayı çalıştırın. En üstte yer alan “active Windows” butonuna tıklayın. Ona tıkladığınız zaman alt tarafta yazılar ilerlemeye başlayacak. En altta “succes” yazacak. Bu başarılı olduğu manasına geliyor. Bu şekilde yazdıysa Windows etkinleştirildi demektir. Ayrıca bu yazılımla ofis programlarını da aktif edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir