Whatsapp iPad’de Nasıl Kullanılır?

Bir çok kullanıcı biliyoruz ki bu haber bekliyor. iPad tabletlerinden de Whatsapp’a giriş yapmak için bekliyorular. Bu yakında mümkün olacak. Whatsapp için bur başka uygulama daha geliştiriliyor. Facebook, Whatsapp for iPad uygulamasını geliştiriyor ve bu uygulamanın bir kaç özelliği de ortaya çıktı. Yakın zaman içinde Whatsapp for iPad yakında sizlerle olacak.

İşlerinizi iPad üzerinden mi hallediyorsunuz? Bunun için iPad ile diğer işlerinizi halletmek ve belki sohbet etmek için yanınızda bir de Whatsapp olsun istiyorsunuz. Bu yakında gerçek oluyor. iPad için Whatsapp geliştirilmeye başlandı. Facebook’un üzerinde çalıştığı konu numara ile kayıt olmayı nasıl çözecekler.

Bildiğiniz gibi Whatsapp sadece bir numaraya entegre edilip kullanılabiliyor. Numaradan verileri de kendi alıyor. Bu durumda başka bir cihazda hatta numara olmayan bir cihazda Whatsapp çalıştırmak mümkün değil. (Android tarafından bazı modlar bulunuyor)

iPad için Whatsapp uygulamasının bir diğer özelliği ise ekranı ikiye bölmek olacak. Bir yanda sohbet ekranınız dururken diğer yanda eski sohbetleriniz arasında geçiş yapabileceksiniz. Whatsapp fo iPad uygulamasını sizler için takip edeceğiz.

Whatsapp iPad'de Nasıl Kullanılır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir