Ücretsiz Responsive WordPress Kurumsal Tema – İş Hayatınıza Yeni Bir Soluk

WordPress aslında günümüzde yeni bir yazılım değil, kökenleri 2001 yılına dayanmaktadır. WordPress CMS (içerik yönetim sistemi) 14 senelik uzun bir yolculukla birlikte içerik yönetim sistemleri arasında her zaman en çok tercih edilen ve kullanılan bağımsız bir platform olarak hizmet vermeye devam etmektedir. WordPress aslında aslında yolculuğuna başlarken sadece makaleler yazılabilecek sıradan bir Blog sayfası niteliğindeyken her geçen yıl bunun aksini kanıtlamaya devam ediyor. Günümüzde bir çok önemli kurumsal firma dahil WordPress alt yapısını kullanmayı tercih ediyor.

Peki Neden WordPress Platformu Bu Kadar Çok Tercih Ediliyor?

Sunduğu kullanım kolaylığı bence ilk sırada yer alabilir ancak, bunu sadece kullanım kolaylığına bağlayamayız. Günümüzde WordPress’i tercih etmek adına bir çok seçeneğimiz bulunmakta. Google gerçekten WordPress CMS sistemini çok seviyor. Web site içeriğiniz çok hızlı bir şekilde index alıyor. Bu rakipleriniz arasından sıyrılmanızı sağlayabilecek önemli bir unsurdur, kesinlikle görmezden gelemeyiz.

Açık kaynak kodlu bir yazılım olarak sunulduğundan bir çok kaynak, ücretli yada ücretsiz temalar, eklentiler ve daha fazlasına ulaşabilmeniz aslında oldukça kolay.  Aslında daha bir çok artısını sayabiliriz ancak daha fazla sizleri yormamak adına sizlerle bugün paylaşmak istediğim konuya odaklanmak istiyorum.

Ücretsiz Responsive Kurumsal Tema Karşınızda

Bugün sizlerle paylaşmak istediğim bu Ücretsiz WordPress Teması son web tasarım trendlerini takip eden çizgiyi ortaya koyuyor. Responsive (duyarlı) yapısı ile tüm cihazlar üzerinde kullanıcılara harika bir etkileşim sunarak kullanıcı deneyimini en üst seviyelerde tutuyor. Harika görseller ve sitede kullanılan renk tonu izleyicilere kesinlikle güven sunuyor. Bu oldukça önemli bir unsur.

Bu temayı sadece bir kaç tıklama ile dakikalar içerisinde kurabilir ve hızlı bir şekilde özelleştirmeye başlayabilirsiniz. Bu Ücretsiz WordPress İş Teması ile harika bir finans firması, sigorta danışmanlığı, banka, yatırım ve küresel iş sektörünün her dalında özgürce kullanabilirsiniz. 

Temanın teknik özelliklerinden biraz bahsedecek olursak; Bootstrap kütüphanesini kullanan bu harika tema, Cherry Framework ile güçlendirilmiştir. Bilindiği gibi Cherry Framework Template Monster geliştirici ekibi tarafından oluşturulmuş harika bir kütüphanedir. Accordion, Carousel, Isotope sliders ile birlikte, metin odaklı bu tema iş fikirlerinizi ve iletişiminizi güçlendirmek adına size oldukça fazla fayda sağlayacaktır.

***

İşte Karşınızda Ücretsiz Responsive WordPress Kurumsal Tema

Business-home

 

Demo    |     İndir

Bu temayı dilediğiniz gibi özgürce kullanma hakkına sahipsiniz. Tema üzerinde istediğiniz özelleştirmeleri yaparak dilediğiniz herhangi bir projeniz üzerinde kullanabilirsiniz. Tek yapamayacağınız şey onu satamaz ve herhangi bir ticari amaç için kullanamazsınız. Tema kurulumu konusunda herhangi bir sorunuz veya sorununuz olursa lütfen mesaj alanını kullanarak belirtin. Bir başka ücretsiz tema paylaşımında yeniden görüşmek üzere. Premium WordPress Temalarını Görüntüleyin

8 Comments

  1. Halit avatarı Halit dedi ki:

    Dalgamı geçiyorsun açıkçası anlayamadım. Ücretsiz diye sunduğun temaya sahip olmak için istenen fiyat 429 Dolar. Bari başındaki ücretsiz ifadesini kaldır.

    1. Ahmet Orhan avatarı Ahmet Orhan dedi ki:

      Halit Bey,

      Sayfaya girdiğinizde üyelik kaydıyla ücretsiz indirebileceğiniz yazmaktadır.

      1. Halit avatarı Halit dedi ki:

        Kaydım var ve hala 427 yazıyor. nerde yazdığını bana söylermisiniz.

        1. Ahmet Orhan avatarı Ahmet Orhan dedi ki:

          One üyelikte ücretsiz yazıyor onu görmüştüm ama o da ücretliymiş. 2015 yılına ait bir paylaşım ve template monster kendisi içerik oluşturmuştu.

          Kusura bakmayın. Sanırım paylaşımı tekrar ücretli yapmışlar.

  2. Hakan avatarı Hakan dedi ki:

    Temayı kurunca gözükenden çok alakasız bir görüntü çıkıyor. Aynen örnekteki gibi yapmak için ne gibi adımları izlememiz gerek?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir