Spotify Ücretsiz Kullanmak

Spotify modlu apklerin ve bunları kullananların başına bela olmaya geliyor. Bildiğiniz gibi Spotify ve benzeri müzik uygulamaları aylık ücret karşılığı bünyelerinde bulunan milyonlarca şarkıyı dinlemenize izin veriyor. Genelde aylık 10 lira gibi bir ücret alan bu uygulamalar genelde bütün şarkıları ve albümleri bulabileceğiniz bir mecra.

Son zamanlarda Spotify uygulamasının mod kullanımı oldukça arttı.  Bu mod ne sağlıyor? Ücretli olarak sunulan şarkı atlama istediğiniz şarkıyı dinleme ve reklamsız kullanım seçenekleri bu mod sayesinde kullanılabiliyor.  Hem de tek kuruş ödemeden.

Aslında bu uygulamalar ücretsiz ama aylık ücret ödemezseniz şarkılar rastgele çalıyor,  arada reklam çıkıyor ve kaliteli ses seçeneği kullanılmıyor. Bu da neredeyse uygulamayı kullanılamaz hale getiriyor.

https://www.google.com.tr/search?q=spotify+pro+apk&oq=spotify&aqs=chrome.1.69i57j35i39j5j69i60l3.3085j0j7&client=ms-android-xiaomi&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Aramasını yaptığınız zaman bulduğunuz modlarla uygulamayı ücretliymiş gibi kullanabilirsiniz.

Spotify Ücretsiz Kullanmak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir