Pubg Eşyaları Nasıl Satılır?

Pubg oynayarak para kazanmak ister misiniz? Bunun basit bir yöntemi var. Hem eğlenip hem para kazanmak mümkün ama biraz uzun bir süreç ve biraz da şansa ihtiyacınız var. Nasıl mı? Steam üzerinden Pubg eşyaları satmak mümkün. Oyun içinde kazandıklarınızı Steam üzerinden başka oyunculara satabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken adımları sizlerle paylaşacağım.

Satış işlemine geçmeden önce yapmanız gereken bir kaç şey var. Para kazanmak için nadir rüyalardan elde etmelisiniz. Zira çok yüksek paralara satılanlar onlar. Diğerleri düşük fiyatlarla satılıyor. İkinci olarak satış fiyatlarına bakmalısınız. Bu sayede eşyayı kaç paraya satacağınızı belirleyebilirsiniz.

Topluluk kısmından pazar kısmını açın. Burada oyununuzu seçin. Daha sonra burada ürünlerimiz arasında fiyat grafiğini görebilir ve kaç paraya satacağınıza karar verebilirsiniz.

Yine aynı kısımdan ürün satışını gerçekleştirebilirsiniz. Ürünün değerini iyi belirleyin. Piyasayı kontrol edin. Yüksek fiyat koyarsanız kimse almaz. Düşük fiyat koyarsanız hem kazanamazsınız hem de pazarın dengesini bozarsınız.

Pubg Eşyaları Nasıl Satılır? Pubg Eşyaları Nasıl Satılır?

One Comment

  1. 🐺 avatarı 🐺 dedi ki:

    Pubg mobilde nasıl yapılır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir