Parallel Space Uygulaması Nedir, Ne İçin Kullanılır?

Parallel Space uygulamasını bir uygulamada veya oyuna farklı hesaplara sahipseniz kullanabilirsiniz. Örneğin iki farklı Facebook adresiniz var ve Facebook Messenger’ı iki hesap için de kullanmanız gerekiyor. Bu gibi durumlar ekstra uygulama kullanmadan son derece zor oluyor. Bu esnada da Parallel Space imdadınıza yetişiyor.

unnamed

Parallel Space aynı uygulama üzerinden farklı hesaplar açmanıza yardımcı oluyor. Az önce örnek olarak Facebook hesabını verdim. İki farklı Facebook hesabı kullanıyorsanız be ikisinden de arkadaşlarınıza mesaj atmanız gerekiyorsa o zaman Parallel Space kullanacaksınız. İki hesabınızı da aynı cihazda açmanıza yardımcı oluyor. Bu sayede sürekli hesap değiştir uygulamasından kurtuluyorsunuz. Hiçbir hesabınızı kapatmadan aynı anda ve aynı cihaz üzerinde iki hesabınızı da kullanabiliyorsunuz.

Bu, sadece Facebook hesaplarında geçerli değildir. Örneğin bazı oyunlarda iki farklı hesabı aynı anda yürütemiyorsunuz. Bu uygulamayı kullanarak iki farklı hesabı aynı anda idare edebilirsiniz. Bir diğer örnek ise Whatsapp hesabınız için geçerli. Bu uygulama ile iki farklı Whatsapp hesabını aynı cihazda kullanabilirsiniz.

Uygulamayı Google Play üzerinden ücretsiz indirmek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir