İnstagram’da Tam Ekran Fotoğraf Nasıl Paylaşılır?

Popüler fotoğraf paylaşım platformu olan İnstagram kullanıcılarının yaşadığı en büyük sıkıntılardan biri fotoğraf paylaşırken fotoğrafın tam ekran çıkmamasıdır. Ya fotoğraf büyük gelir, ekranın dışına taşar ya da fotoğrafın bazı kısımları görünmez. Bu sıkıntıyı yaşıyorum diyenlerdenseniz o zaman makalemizin devamını okuyup sıkıntıdan kurtulmak isteme ihtimaliniz yüksektir.

unnamed

Bu sorun için bir sürü uygulama yazıldı. Yazılan uygulamalar gerçekten de işe yarıyor. Ben bu makalemde size bunlardan birini tanıtacağım. Tanıtacağım uygulamanın adı “Nocrop”. Google Play’de ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş olan uygulama işe yarar nitelikte yazılmış. Tek hatası her girdiğinizde karşınıza bir defa reklam çıkıyor. Ücretsiz uygulamaların genel sıkıntısı olan bu sıkıntıdan maalesef kurtulmanın bir çaresi yok.

Uygulamayı kullanmak çok basit. Öncelikle kullanmaya başlamak için karşınıza çıkan ekranda start now butonuna tıklayacaksınız. Karşınıza reklam gelecek. Onu kapattıktan sonra sol üst köşede 3 adet simge var. Ortadakine basıp galeriden resim ekleyeceksiniz. Sonra sağ üst köşede ok işareti var. Ona basarak resmi paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçeceksiniz. Bunu yaptığınız zaman fotoğrafınız artık İnstagram’da tam ekran çıkacaktır.

Nocrop uygulamasını Google Play’den ücretsiz indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir