Hasta Yatakları Tedavi Sürecinde Neden Önemli?

Sağlık açısından yataklı olarak tedavi süreci geçirmek zorunda kalan hastalara, fiziki ve sosyal anlamda yardımcı olan hareketli karyola modellerine hasta yatakları denmektedir. Hastanedeki bakım işlemlerinin sona ermesinin ardından hastaların bakımı evde de sürdürülebilmektedir. Bu şekilde hastanede gerçekleşen bakımın aynısı evlerde de hasta yatağı ile uygulanabilmektedir. Genel olarak hasta yatakları baş kısmının kaldırılması, indirilmesi ve ayak kısmının kaldırılıp indirilmesini kapsar. Hastalar için özel olarak ürettiğimiz hasta yatağı modellerimizde hastanın düşmesini engelleyen yan korkuluklar bulunmaktadır. Hasta karyolasının bir başka olmazsa olmazı ise serum askısı ve hasta karyolası tekerleridir. Tekerlekli yatak sayesinde hasta, rahatsız edilmeden yatağı ile birlikte istenen yere götürülebilmektedir. Hasta yatakları, istenen adrese, istendiği zaman içinde getirilir ve montajı gerçekleştirilir.

Hasta Yatağı Seçiminde Önemli Detaylar

Hasta Yatakları Tedavi Sürecinde Neden Önemli?

Pek çok özellikle birlikte çeşitlenen yataklar içinde öncelikle kullanım kolaylığına uygun olacak şekilde manuel ya da motorlu yataklar tercih edilmelidir. Artan motor sistemleri ile birlikte birçok farklı özelliği ile hasta yatağı çeşitleri, hastalar ve hasta bakıcılar için büyük bir rahatlık olmaktadır. Motorlu hasta yataklı 2 motorludan 4 motorlu yatağa kadar tasarlanmaktadır. İki motorlu hasta yatakları, dual motorlu hasta yatakları ve piston motorlu hasta yatakları olmak üzere motor ikiye ayrılmaktadır. Dual motorlu hasta yatağı modellerimizi 100 kiloyu geçmeyen hastalara tavsiye ettiğimiz bir model olmaktadır. Piston motorlu hasta yataklarını ise 100 kilonun üzerinde olan hastalara tavsiye etmekteyiz. Piston motorlarda platin yatak 6000 newton kaldırma kapasiteli motorlar kullanmaktadır. Bunun haricinde kaldırma kuvveti düşük olan ya da sağlamlık testlerinden geçmemiş motorları da kesinlikle kullanmamaktayız. Piston motorlu yatakları genellikle 100 kg üzeri olan hastalar ya da sağlık kuruluşlarında kullanılması için tasarladığımız modellerimizdir.

Hasta Yatağı Arayışı Olanlara Kaliteli Hizmet

Sağlık kuruluşları, diyaliz merkezi, huzurevi ya da hastane gibi kuruluşlarda hastaların kiloları bilinmediği için direkt olarak piston motorlu hasta yatakları tavsiye edilmektedir. Hasta yatağı kiralama ya da satın alma işlemlerinizi https://www.hasta-yataklari.com/ olarak firmamızdan yapabilirsiniz. Hasta yatağı fiyatları oldukça ekonomik fiyatlarda olan tasarladığımız hasta yataklarından ihtiyacınıza göre olanı seçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir