Firefox Send Nedir?

Firefox’un son hizmeti Firefox Send hizmete açıldı. Bir çok alanda işinize yarayacak bu hizmet WeTransfer gibi çalışıyor. Firefox Send hakkında bütün detayları hemen alt kısımda bulabilirsiniz.

Yakın zaman içinde Android uygulamasının çıkacağı söylenen Firefox Send hizmetiyle büyük dosyaları güvenli bir şekilde göndermeniz mümkün olacak. Bildiğiniz gibi çok büyük boyutlu dosyaları göndermek için bir kaç yöntem bulunuyor. Örneğin bir bulut servisine bu dosyayı yükleyerek karşı tarafla paylaşabilirsiniz. Ya da Firefox Send gibi bir hizmeti kullanabilirsiniz. İkisi de hemen hemen aynı yöntem ama Firefox Send  biraz farklı çalışıyor.

Firefox Send’in farkı şu şekilde, dosyanın paylaşımı yapıyorsunuz ve 2,5Gb’a kadar dosya göndermeniz mümkün. Dosyayı değil dosyanın bağlantısını gönderiyorsunuz. Bu bağlantı uçtan uca şifrelendiği için güvenli bir transfer oluyor. Bununla birlikte dosyayı gönderen ve gönderilen harici birisi açamıyor.

Üye olmadan 1Gb üye olarak en fazla 2,5Gb dosya göndermeniz mümkündür. Yakın zaman içinde uygulaması çıkacak olan bu dosya paylaşım servisini siz de kullanabilirsiniz.

https://send.firefox.com/

Firefox Send Nedir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir