Facebook’taki Canlı Yayın Bildirimlerini Kapatmak

Facebook’a eklenen canlı yayın özelliği birçok yeni ayarı da beraberinde getirdi. Arkadaşlarınızdan biri canlı yayın açtığı zaman otomatikmen size bildirim geliyor. Bu durum da ayarlara canlı yayın bildirimlerinin eklenmesine vesile oldu.

Asıl konumuz olan canlı yayın bildirimlerini kapatmaya geri dönelim. Arkadaşlarınızdan biri canlı yayına geçtiği zaman bildirim almamak için ne yapmanız gerekiyor?

  • Öncelikle sağ üst köşede yer alan mesajlar butonunu yanındaki dünya simgesine tıklıyorsunuz. Bu simge Facebook’taki bildirimlerinizi görmenizde size yardımcı olur.Facebook'taki Canlı Yayın Bildirimlerini Kapatmak
  • Simgeye tıkladığınız zaman bildirimleriniz önünüze serilecek. Bildirimlerinizin üzerinde de ayarlar yazan bir buton olacak.
  • Ayarlar butonunun içine girdiğimiz zaman en üstte “canlı videolar” adında bir ayar göreceksiniz. O ayarın sağında yer alan kısımdan “tümü kapalı” seçeneğini seçerseniz canlı yayınlarda bildirim almayacaksınız.Facebook'taki Canlı Yayın Bildirimlerini Kapatmak

Facebook’ta olur olmaz durumlarda canlı yayın bildirimi almak istemiyorsanız bu kısa yöntemi uygulamanız yerinde olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir