Facebook Hikayeler İçin Etkinlik Paylaşma Özelliği

Facebook, hikayeler özelliğini geliştirmeye devam ediyor. Snapchat ile başlayan bu akım şuan Facebook, Instagram, Whatsapp gibi Facebook uygulamalarının liderliğinde devam ediyor. Bu özelliği 24 saatlik paylaşımlar nedeniyle tercih ediyoruz. Zamanı gelince silinen paylaşımlar oldukça etkili bir paylaşım aracı haline geldi. Facebook’un hikayelerine ise önemli ve yeni bir özellik geldi.

Yeni özellikle birlikte etkinlikler için hikaye paylaşımı geliştirildi. Bundan sonra etkinlikleri hikayelerinizde paylaşmanız mümkün olacak. Bununla birlikte sizin hikayeniz sayesinde o etkinlikle etkileşime gire kişileri görmenüz de mümkün olacak.

Şöyle ki sizin paylaşımınız üzerinden etkinlikle ilgilenip ilgilenmeyen arkadaşları görmek mümkün olacak. Ayrıca bu kişilerle kolayca grup sohbeti başlatılabilecek. Bu şekilde etkinliğe toplu şekilde katılmak ya da bu katılımı organize etmek çok daha kolay hale getiriliyor.

Son olarak bu yeni hikayeler özelliğiyle ilgili bir kaç bilgi eklemek gerekirse, bu paylaşımı renklendirmek ve insanların ilgisini çekmek için ifadeler eklemeniz de mümkün.

Facebook Hikayeler İçin Etkinlik Paylaşma Özelliği

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir