aPress artık 49 TL

aPress artık 49 TL

aPress temasına gelen fiyat konusundaki düşünceler, mailler ve alacak arkadaşların çoğunun öğrenci olmasından dolayı, fiyatta indirim yaptım. Artık bu fiyatada çok filan diyen olursa bir şey diyemeyeceğim 🙂 Ki alan olmazsa da bana kalır bana da artık temayı sat demezsiniz 🙂 Artık 49 TL olan temayı satın alıp kullanmamız için bahaneniz kalamıştır umarım 🙂 Temayı satın alacağınız adres aşağıdadır.

Tema Ücreti: 49 TL

Kurulum: 20 TL (Kurulum pdfde anlatılmıştır resimli olarak lütfen bu fiyat çok demeyin, çünkü bu sizi teşvik etmek amaçlıdır. Kurulumlarınızı kendiniz yapınız diye…)

Güncel Satış Konusu için Tıklayın

10 Comments

  1. Kulturelbellek avatarı Kulturelbellek dedi ki:

    Herkesin sahip olmak istediği çok şık bir tema.Çoğu kişi wordpress temalarına para vermeden kullandığı için fiyat biraz pahalı gelebilir. Fakat yapan kişinin emeği ve ortaya çıkardığı eserine bakarsak bu fiyatın çok uygun olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Son olarak bu tür çalışmaların devam etmesini istiyorsak teşvik edici şekilde hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum. Saygılarımla…

  2. Serdar avatarı Serdar dedi ki:

    gerçekten çok güzel tema. her şeyiyle 10 numara bir tema yapmışsınız tebrik etmekten başka bir seçeneğimiz yok 🙂

  3. firat avatarı firat dedi ki:

    dostum teman gerçekten çok başarlı benim sadece bir merakım olacak en üst kısımda bulunan ,
    Web sitemizde 11 kategori’de 247 makale’ye yazılmış 568 yorum bulunmaktadır.
    Diye bir bölüm var bunu nasıl yaptıgını bir kodla paylaşabilrmisin yada paylaşmak istermisin wordpress’e olan katkılarını gerçekten hergün takip ediyorum bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim..

  4. Ayhan Aydoğan avatarı Ayhan Aydoğan dedi ki:

    Doğanay Bey zaten ben temayı almak sitemiyom ): Alacaklara bir düşünceleri varsa tavsiye ediyorum… Zaten bu tür temalar hoşuma girmiyor….Ben daha şöyle arkaplanı deniz manzaralı sade ve şık birşey arıyorum… ama bu tema tam blogculara göre alacak arkadaşlara tavsiyemdir.

  5. Doğan Kutbay avatarı Doğan Kutbay dedi ki:

    Ayhan Aydoğan kardeşim güzel yazmışsın. 200-250 vereceğine bu temayı alıp, tasarımında ufak değişikliğe gitmeyi neden düşünmüyorsun.
    Aorhan reyis. Teman çok hoş ancak satışa sunman biraz garip. W*rez’e düşmeyeceğinden nasıl emin olabilirsin ki?

  6. Ayhan Aydoğan avatarı Ayhan Aydoğan dedi ki:

    Temanız Gerçekten güzel… Blog’cuların işine yarar ve ayıca fiyatında normal olduğunu düşünüyorum. Devamlı olarakta takip ediyorum bu tür satışları ve normal eğerki kendinize özel bir tema istiyorsanız 150-250 Tl arası çıkıyor. Ben kendim için bir tema istedim. Ama benim istediğim biraz zor bi temaydı 200-250 Civarı olabileceğini sölediler. Çok kişinin de alacağını zannetmiyorum onun içn bu fiyata mükemmel alacaklara kaçırmayın derim.. Bende kedim yapıca artık tasarımı öğrenci olarak 200-250 Tl bütçe ayıramam iş başa düştü artık özel olsunda istiyorum ): 🙂 🙂

  7. Aslı avatarı Aslı dedi ki:

    Bence biraz daha indirim yapmalısınız :))). Şaka tabi ki, bu fiyat çok güzel gerçekten alacaklar için bir fırsat diyelim. Keşke şuan bu temayı kullanacak bir sitem olsaydıda bende alsaydım.

    1. Ahmet Orhan avatarı Ahmet Orhan dedi ki:

      Aman sakın şaka yapmayın kaldıracak durumda değilima rtık üstüne para verecem yoksa yakında 😀

  8. Ender Özkan avatarı Ender Özkan dedi ki:

    Ben sitenizin temanızı 100TL. için biraz fazla bulmuştum. Foruma da yazacaktım ama konunuzu göremedim. Eğer satışınız devam ederse en geç 1 hafta sonra sitenizin wordpress temasını ciddi olarak satın almayı düşünüyorum. Temayı aldıktan sonra benim bilmediğim yada yapamadığım kısım yada konularda teknik destek verebilirseniz iyi olur. Bu fiyat hem ideal hemde makul olmuş. Fiyatı düşürdüğünüz için teşekkürler.

    1. Ahmet Orhan avatarı Ahmet Orhan dedi ki:

      Devam edecek yeterli düzeyde alım olursa satışa başlangıç Formu doldurmanızı tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir