AORHAN.com Çekilişi

Bildiğiniz üzere bir kaç ay önce yeni arayüz ile beraber bazı içerik olarak yenilik yaptık. Bunlardan kısa kısa bahsetmek istiyorum.

Öncelikle en önemlisi yeni yazarlar ile yayın hayatımıza devam edecek olmamız. Şu anda yeni yazarlarımız oldukça güzel yazılarla bizlere katkı sağlamaktadır ve halen yazmak isteyen gönüllü arkadaşları da bekliyoruz aramıza. Eğer sizlerde aramıza katılmak isterseniz buradan formu doldurup bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Diğer yenilik ise artık daha derli toplu bir wordpress tema arşivi için kolları sıvadık. İlginç ve farklı temaları sunacağımız wordpress tema galerimizi göz atmanızı tavsiye ederim.

Wordpress tema dışında en çok istediğim ve artık rahatlıkla paylaştığım teknoloji videolarını video bölümünden takip edebilirsiniz. Tekno TV’de şu anda teknoloji videoları bulunmakla beraber ileride umarım güzel değişik inceleme videoları da yer vereceğim.

Bunların dışında tabi yine kullanıcılara yani amatör ziyaretçilerimize yönelik ve her gün kısa kısa eklediğimiz nasıl yapılır kategorisiyle bilgilendirici yazılarda sunmaya başladık.

Tasarım olarak da sade arayüzle devam edeceğiz. Şu anki tasarımdaki eksiklikleri giderip bu çekilişi yapmak istiyordum ki şu anda çoğu eksiklik bitti. Ayrıca bildiğiniz üzere Bumerang Ödüllerine katıldım ve sizlerde beni AOrhan.com’u desteklemek isterseniz buraya tıklayarak oy verebilirsiniz.

Ve Çekiliş

AORHAN.com Çekilişi

Ödüllerimizden Tablet Bilgisayar – En iyi blog yazısına;
WM Aracı rankları – Buradaki konu altında yorum yapanlara
Host Ödülleri – öncelikle Blog yazısı yazanlara veya twitter paylaşımlarına
Kitap Ödülleri – Blog yazısı veya twitter paylaşımlarına

Tüm bu yeniliklerin şerefine sizlere sponsorların desteğiyle farklı ürünlerin yer aldığı bir çekiliş ile karşınızdayız. Çekilişe katılmadan önce belirtmek isterim imkanlar ve vakit buldukça farklı ürünlerle bunları devam ettirmeyi ve sponsor olmak isteyen firma veya sitelerle beraber bu çekilişlerin devamlılığını sürdüreceğim. Şimdi çekilişe katılım şartlarını ve hediyeleri tanıyalım. Çekilişimiz 2 farklı kategoride olacak ve her kategorinin hediyesi farklı olacaktır. Bunlar blog yazıları ve twitter üzerinden olacak.

NOT: Sizlerden gelen sorular nedeniyle açıklama yapmak isterim; aşağıdaki katılım şekilleri 2 adet olup istediğinizi yapmakta serbestsiniz. İkisi farklı değerlendirilecek olup her ikisine katılanlar şansını artırmış olacaktır. Sadece özgün yazı yazanlar mail atsınlar. Twitter paylaşımları da aşağıdaki buton ile yapınız çünkü ona göre kura çekilecek. Bazıları gözümden kaçmış ( ödül dağılımı gibi) bunlar için özür dilerim ve herkese bol şanslar dilerim.

AORHAN.com ÇekilişiBlog da Yazarak Katılım

Eğer bir blogunuz varsa burada “Yeni AORHAN” konulu yazıda aorhan hakkında fikirleriniz ve çekiliş hakkında bilgi veren özgün yazınızı yazarak çekilişe katılmak için: “teknoloji blogu” kelimesine aorhan.com‘a link vererek ve sponsorlarımız olan aşağıdaki sitelere de aynı yazı içinde belirtip onlara da link vererek yazınızı yayınlayıp [email protected] adresine yazı linkinizi mail atmalısınız. 24 saat içinde attığınız maile karşılık size ulaştığına dair mail atılacaktır. Eğer atılmazsa site üzerinden ulaşmaya çalışınız ( aksilik olma ihtimaline karşılık )

Sponsorlar: 

https://www.reeder.com.tr

https://www.dikeyeksen.com

https://www.vargonen.com

https://www.wmaraci.com

Örnek Sponsor Tanıtımı:  ” Tablet sponsoru Reeder, kitap sponsoru Dikeyeksen, host sponsoru Vargonen, site analiz aracı sponsoru WMaraci ”

AORHAN.com Çekilişi Twitter kullanarak kampanyamıza katılmak istiyorsanız aşağıda bulunan “Tweetle” butonuna bir kere tıklamanız ve çıkan tweet’i direkt olarak paylaşmanız, ayrıca sonrasında hesabımızı takip etmeniz gerekiyor. (Hediye kazanmanış olsanız dahi takip etmezseniz çekiliş hakkınız başkasına devredilmesi için tekrarlanır.)

AORHAN.com Çekilişi

Facebook‘dan bizi takip etmek isteyen ziyaretçilerimiz de aşağıdan sayfamızı takip ederek anında haberlerimizden ve özel sürpriz hediyelerden haberdar olabilir ve bu sayede çekilişlerimize katılabilirsiniz.

Kampanya Koşulları:

1. Kampanyamız 30 Ekim 2012 tarihinde başlayacak ve 16 Kasım 2012 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir.

2. Kazananlar 17-18 Kasım 2012 günü sosyal medya hesaplarımızdan ve web sitemiz üzerinden açıklanacaktır.

3. Kampanya kazananları belirlenen koşulları sağlayan kişilerin teknik olarak tespit edilmesi sonucunda elde edilen verilerden rastgele, bilgisayar ortamında belirleneceklerdir.

4. Web sitemizde yayınlanan talihliler açıklanma tarihinden itibaren 3 gün içerisinde [email protected] adresi ile iletişime geçerek kendilerini göstermelidirler. Aksi taktirde yeni yedek talihliler belirlenecektir.

5. Yukarıda belirtilen katılım koşullarından farklı paylaşım veya yayınlar çekilişe katılmak için hak kazandırmaz ve yukarıda belirtilen çekilişe katılma şartlarını yerine getirmeyen veya eksik yapanlar talihliler kazanmamış kabul edilip, tekrar çekiliş yapılacaktır.

6. Bu kampanya Milli Piyango İdaresi’nce belirlenen çekiliş ve ikramiyeler kapsamı dışındadır.

7. Ürün tesliminde kargo şirketinden kaynaklanan sorunlardan AOrhan.com sorumlu tutulamaz.

8. Hediye kazanma hakkı satılamaz, devredilemez ve ertelenemez.

9. Bir kişi sadece 1 (bir) hediye kazanabilir.

10. Kampanyaya katılan herkes, yukarıdaki hükümleri kabul etmiş sayılır.

11. AOrhan.com işbu kampanyanın koşullarını haber vermeksizin değiştirme ve düzenleme hakkına sahiptir.

ÇEKİLİŞ BİTMİŞTİR.

47 Comments

  1. Cengiz avatarı Cengiz dedi ki:

    blogumda paylaştım ve mail attım.

    1. Ahmet Orhan avatarı Ahmet Orhan dedi ki:

      Yazınız formata uygun değildir. Lütfen istenilen bilgilere bakınız

  2. blogac avatarı blogac dedi ki:

    Merhaba,
    2 farklı şekilde katılım yaptım.
    Tanıtım yazımı yayınladığım linki belirttiğim e-mail adresi üzerinden gönderdim. Ayrıca; wmaraci üzerinden belirttiğim linkle konunuza yorum yaptım.
    Twitter paylaşımım: https://twitter.com/NetFikir/status/268742471087976448

    1. Ahmet Orhan avatarı Ahmet Orhan dedi ki:

      Yazınız formata uygun değil

    1. Ahmet Orhan avatarı Ahmet Orhan dedi ki:

      Yazıyı mail atınız lütfen, yoksa geçersiz sayılacaktır.

  3. Melek avatarı Melek dedi ki:

    Direk tableti alıp gitsem ya :p Tanıtım yazısı için sitenin güncelliği önemli midir? 1 yıldır güncellenmeyen bir sitem var en kalitelisinden yazayım özgün tanıtım yazınızı bu vesile ile siteyi de güncellemiş olurum 😀 Kabul sayılır mı bu şekilde?

    1. Ahmet Orhan avatarı Ahmet Orhan dedi ki:

      Olur niye olmasın 😀

  4. Serdar avatarı Serdar dedi ki:

    Yaş sınırı varmı ?

    1. Ahmet Orhan avatarı Ahmet Orhan dedi ki:

      Hayır 🙂

  5. serdar avatarı serdar dedi ki:

    Gerçekten çok güzel bir sayfan var. İçerik yönündende tatmin edici. Takipteyim.

  6. mehmet ali avatarı mehmet ali dedi ki:

    blog konusunda 1. neye gore seciliyor ve blogumuzun hitsiz. guncel, paylasim yapilmamis olmasi sorun olurmu?

    1. Ahmet Orhan avatarı Ahmet Orhan dedi ki:

      Yazınızın kalitesi önemli.

  7. Hasan avatarı Hasan dedi ki:

    Twitinizi paylaştım twit hediyeleri arasında da tablet bulunmakta mı ?

    1. Ahmet Orhan avatarı Ahmet Orhan dedi ki:

      Hayır yazıda yazdığı gibi sadece blog yazılarına

    1. Ahmet Orhan avatarı Ahmet Orhan dedi ki:

      Kazandığınız da ona çözüm bakarız

  8. Uğur Sağlam avatarı Uğur Sağlam dedi ki:

    Sitem açılsın Yani Hosting sıkıntım var daha sonra Forumdan katılacağım 🙂 Bir şey sormak istiyorum Hangi Kargo ve Kargo Ücreti Ne Kadar Oluyor Acaba ? Teşekkürler

    1. Ahmet Orhan avatarı Ahmet Orhan dedi ki:

      Kargo benim tarafımdan karşılanacak 🙂

Comments are closed.