Android İçin Hugo Oyunu

Çocukluğumuzu süsleyen Hugo oyunlarını biliriz. Onları her gün TV karşısında zevkle izlerdik. Çok severdik. Bir dürü oyunu vardı. Sevdiğimiz bu oyunun Android için geliştirilmiş versiyonunu şimdi karşımızda görüyoruz. İsterseniz 1.01 dolar karşılığı hemen indirebilirsiniz. İndirmek için tıklayınız.

Hugo yine bu oyunda eski kahramanlıklarını yapmaya devam ediyor. Cadı Scylla’a karşı mücadelelerine devam eden Hugo amacına ulaşmak için her yolu mübah saymışçasına engel tanımadan amacına doğru ilerliyor. Oyunun tam adı Hugo Retro Manıa. Bu oyunda vagonlar büyük işinize yarayacak. Ancak vagonlar hakkında dikkat etmeniz gereken şeyler de var. Vagonların yanında su birikintilerine de dikkat ederseniz daha çabuk amacınıza ulaşırsınız. Oyunun grafikleri oldukça ayrıntılı. Bir bölümü geçmek için Hugoya engel olan timsahlar, maymunlar, örümcekler ve diğer tehlikelerden sıyrılmanız gerekiyor.

Oyun hakkında bu kadar bilginin yeterli olacağını düşünüyorum. Kalan tarafı da sürpriz olsun. Eğer kendinizi geçmişe dönmüş gibi hissetmek istiyorsanız bu oyunu indirmelisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir