AKK’den Yemeden Dosya İndirin

Adil kullanım kotasından harcamadan indirme yapmak mümkün lakin biraz uğraştırıyor. Bu yazıda sizlere bir kaç platform üzerinde AKK harcamadan nasıl dosya transferi yapacağınızdan bahsedeceğiz.

Bildiğiniz gibi ülkemizde uzun süredir kullanılan bir yöntem var. BTK gece 2 ile sabah 8 arasında kullanılan internetin adil kullanım kotasından yememesi kararı aldı. 50Gb kotanız varsa bu saatler arasında yapılan işlemler buradan düşmüyor. Peki bunu en etkili şekilde nasıl kullanabiliriz?

Bir kaç sistem üzerinden anlatacağız. Oyuncular için Steam üzerinden oyun indirme, torrent severler için torrent programı üzerinden dosya transferi ve normal dosya indirmek için idm.

Torrent ile indirme yapmak ve indirmeyi saat 2’de başlatıp 8’de son vermek için seçenekler – tercihler – zaman çizelgesi yolunu takip edin.

AKK'den Yemeden Dosya İndirin

Oyuncular için Steam, ayarlar ve indirmeler kısmına gelin. Otomatik indirme güncellemelerini sınırla kısmından saat bilgilerini giriniz.

AKK'den Yemeden Dosya İndirin

İdm üzerinden indirme yapmak için ise indirmeler kısmından programlayıcı kısmından zaman ayarını yapın. Bu programda ayrıca indirme bittiğinde bilgisayarı kapat seçeneği de var.

AKK'den Yemeden Dosya İndirin

Arkadaşlar, bu yöntemleri kullanmak için zamanlama ayarını yaptıktan sonra bilgisayarın açık kalması gerekiyor. Zamanı geldiğinde indirmeler otomatik olarak başlıyor. Zaman bittiğinde ise indirme yeniden duraklatılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir