WhatsApp’ta davet göndermek

WhatsApp kullanıyorsunuz ama yeterince arkadaşınız yok mu? Bu yazıda sizler için çevrenizdekileri WhatsApp kullanmaya nasıl davet edersiniz konusundan kısaca bahsedeceğiz. İlk önce WhatsApp’ta bulunan kişilerin nasıl bulunduğundan yani sistemin nasıl çalıştığından bahsedelim.

WhatsApp’ın çalışma mantığı telefon numaraları üzerindedir. Bu sosyal ağda arkadaş listenizde birinin olması için telefon numarasının rehberinizde bulunması gerekir. Aksi halde WhatsApp’ta mesajlaşamazsınız. Telefon numarasın rehberinizde olmayan kişi ya da direk telefon numarasıyla WhatsApp’a eklenmemiş kişi WhatsApp arkadaşlarınızda görünmeyecektir.

Rehberinizde bir sürü insan var ama hiç WhatsApp arkadaşınız yok mu? O halde WhatsApp’ın davet et yöntemini kullanın. WhatsApp’a davet et yöntemini kullandığınız zaman davet etmek istediğiniz kişilerin telefonlarına sizden bir mesaj gidecek ve WhatsApp uygulama linki bu mesaj içinde yer alacak. Tıkladıkları zaman uygulamayı indirebilecekler. Uygulamayı indirdikleri zaman direk olarak listenizde çıkacaklar.

iPhonelarda WhatsApp’tan davet göndermek için için Favori bölümüne girmeniz yeterli. O kısımda davet et bölümünü göreceksiniz. Android’de ise yeni sohbete tıklayın ve bu kısımda Arkadaşlarına WhatsApp’ı öner bölümünü bulun. Windows Phone için ise Hepsi – Kişi Seç – WhatsApp’a davet et…

whatsappdavetiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir