Twitter Ayarları Nasıl Yapılır Neleri Değiştirebiliriz

İlk etapta bahsetmek istediğimiz hesap ayarlarından neler yapabileceğimiz. Buradan işimize yarayacak ve bizi bilgilendirecek kısımlara değinmeye çalışacağız.

Twitter Ayarları Nasıl Yapılır Neleri Değiştirebiliriz

Twitter ismimiz

Hesap ayarlarından yapabileceğimiz bu değişiklik her zaman yapılabilir. Twitter’da bununla ilgili bir sıkıntı yoktur. İstediğiniz Twitter ismini belirleyebilirsiniz. Sizin profilinizi işaret eden bir link oluşturmak manasına da gelir. https://twitter.com/twitterismim gibi…

E-posta

Bu da sürekli değiştirilebilir biz özelliktir. Değiştirdiğiniz zaman yeni yazdığınız e-postadan onay vermeniz gerektiğini unutmayın. Bununla birlikte güvenlik açısından kullanıcıların sizi e-postadan bulmalarına izin vermeyebilirsiniz. O halde kutucukta herhangi bir işaret olmamalı.

Twitter Ayarları Nasıl Yapılır Neleri Değiştirebiliriz

Tweet konumu

Nereden Tweet attığınızın bilgisini Twitter’a verdiğini zamansına gelir. Böyle bir şey yapmak istemiyorsanız kutucuğun işaretli olmaması gerekir. Bu bilgiler daha sonra Twitter tarafından şirketlere satılmaktadır. İnsanların nerden hangi Tweetleri attığı şirketlerin pazarlama stratejisinde oldukça önemli bir rol oynamaktadır. Tüm konum bilgilerini tek tuşla silme imkanınızda var.

Tweet gizliliği

Bu kısım çok önemlidir. Eğer buradaki kutucuğu işaretlerseniz bütün takip isteklerine onay vermeniz gerekir. Onay vermediğiniz kişiler sizi takip edemez. Bununla birlikte onay vermediğiniz kişiler Tweetlerinizi göremez.  Bununla birlikte Tweetleriniz arama sonuçlarında yer almaz. Bu özelliği dikkatli kullanmalısınız.

Twitter Ayarları Nasıl Yapılır Neleri Değiştirebiliriz

Güvenli bağlantı ve hesabın kapatılması

Güvenli bağlantılar sizi bazı zararlılardan koruyabilir ya da güvenli bağlantı kullanan kişiye müdahale etmek zordur. Mümkün olduğunca https:// kullanmanızı tavsiye ederiz. Bununla birlikte bir çok içeriğinde güvenli bağlantı ile görüntülenemeyeceğini bilmelisiniz. Bunun için sayfayı görüntüleyemeyeceğinizle ilgili bir uyarı alırsınız. Yine burada hesabınızı devre dışı bırakmanızı sağlayan bir buton bulunmaktadır. Twitter’da çıkmak için kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir