Türkiye’deki Kaliteli Video İzleme Siteleri

Ülkemiz de artan internet kullanımıyla beraber videoların önemide youtube ile beraber arttığını artık hepimiz biliyoruz. Gerek bir ödev, gerek merak ettiğimiz bir şey ya da zamanımızı eğlenerek geçirmek isteyip de bir şey bulamadığımız anlarda hep video sitelerine bakarız. İşte önceleri youtube ile başlayan bu video siteleri arttı arttı ve artık şu anda önüne gelen video sitesi açmaya başladı. Peki biz videoları nerede izleyeceğiz diyebilirsiniz.İşte bu yazımda sizlere Türkiye’de en çok izlenen videoları barındıran ve kaliteli ve güvenli video sitelerini inceleyeceğim.

Öncelike Türkiye’deki video siteleri inanılmaz hitler aldığını söylemek isterim.  O yüzden dediğim gibi önüne gelen video sitesi açıyor. Amaçlar tabiki para kazanmak ama ne şekilde onuda anlatayım. Bildiğiniz gibi facebook sayfaları artık çok popüler. Ve insanlar bu sayfaları satarak maddi kazanç elde ediyor. Peki bu sayfaları 100 binlerce üyeye ulaştırmak için ne yapacaklar. Tabiki bu sefer en çok kullanılan yöntem oto-like dedkleri yani şu anda herkesin facebook hesabını açık olduğunu olmasa bile büyük çoğunluğunun açık olduğunu düşünürsek video izlemek için tıkladığında, ilkinde önce görmediğiniz bilmediğiniz bir sayfayı beğenip, ikincisinde de tıklandıgında videoyu acarak binlerce üyeyi eğer sitesi hitliyse bir kaç saat içinde elde ediyorlar.

İşte video sitelerinde buna benzer legal olmayan diyelim, farklı kazanç yolları var. Bu kişilere 1000 üye için 5 TL ödeyerek 10 dk içinde 1000 takipçili sayfa elde edebiliyorsunuz.

Bu yüzden video izleyecekseniz mümkün olduğunca bilindik sitelerde izlemenizi tavsiye edeceğim. Bunun içinde Türkiye’de şimdi en çok izleme alan video sitelerini listeliyoruz.

1- Youtube

Bildiğiniz gibi youtube bu işin ilk mimarı. Dünyaca ünlü sitede günde bir çok video yükleniyor. Youtube bence ilk tercihiniz olabilir hem video sayısı bakımından hem de çok reklam olmaması bakımından.

2- Dailymotion

Dailymotion’da yine dünyaca ünlü bir site ve Türkçe olarak da yayın yaymaktadır.

3-İzlesene

Türkiye'deki Kaliteli Video İzleme Siteleri

Nokta A.Ş. tarafından oluşturluan izlesene.com’da en sevilen ve en çok izlenen videoalrı barındıran şık tasarımıyla göz dolduran sitelerdendir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir