League of Legends Dünyanın En Çok Oynanan Oyunu

İnternet üzerinden oynana Online Oyunlar ile her gün biraz daha gelişen oyun pazarı hem kullanıcı kitlesi ile büyük bir kesime hitap ederken hemde kazandığı cirolar ile dev yatırımlara imza atıyor.

Online oyun pazarında bir zamanların Dota ve World of Warcraft gibi oyun bağımlıları tarafından oldukça yakından takip edilen bol tempolu, aksiyonlu, rekabetli ve stratejiye bağlı oyunların en başında gelen League of Legends oyunu dünyanın en çok oynanan ve tutulan popüler oyunu listesine girmeyi başardı.

Tüm dünya ile birlikte ülkemizde de çok büyük etkinlikler oluşturulan LOL yayıncısı Riot Games tarafından oluşturulan oyun kullanıcıların tam olarak ne istediğini gerçekten iyi biliyor. Barındırdığı muhteşem şampiyonlar, düzenlenen turnuva ve diğer etkinlikler sayesinde hem sosyal medyada hem de diğer oyun sitelerinde çok fazla ön plana çıkıyor.

league-of-legends-o-dunyanin-en-cok-oynanan-oyunu_haber_4845936

League of Legends oyun menülerinde ve karakter seslendirmelerine kadar tamamen Türkçe olduğu için ülkemizde en çok oynanılan oyunlardan birisi. Riot Games tarafından sık güncellenmesi ve ayrıca düzenlenen ödüllü turnuvaları ile her seviyedeki oyunculara hitap eden LOL’da hiçbir oyuncu sıkılmadan uzun süre ilerleme katedebiliyor.

DP_KasperskyLab

Tamamen ücretsiz ve çevrim içi olarak İnternet üzerinden oynanan bu oyun, gayet başarılı performanslara da çığır açıyor. Çeşitli takımların bir araya gelerek rakiplerle birlikte takım savaşı yaparak büyük bir haz almaktadırlar. Oyun tutkunları bu oyunu oynayınca bağımlılık yaptığını dile getirerek devamlı olarak oynadıklarını belirtmektedirler.

Oyun içi dizayn ve tasarımı sanat eseri olan bu oyunun grafikleri ve sesleri de müthiş ötesi bir göstergedir. Çeşitli savaş arenalarında ve oyun modlarınca oynanan bu oyunda rakiplerinizi yenmeniz hedeflenmektedir. Yenerseniz rütbe, oyun içi para, şöhret ve güçlü olursunuz.

League Of Legends Sinematik Fragmanını BURADAN  izleyerek oyunun içeriğini kısaca anlayabilir ve oyunun işleyişini ve genel bilgileri alabilirsiniz.

Ayrıca Oyuncular tarafından en çok sevilen Online Oyunlar hakkında bilgi almak ve oyun içeriklerini incelemek için Tam İndir’in Online Oyunlar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir