Kuaiyong ile iOS’a Jailbreaksiz Uygulama Kurulumu

Apple, son dönemlerde popüler bir akıllı telefon üreticisi olsa dahi, kullanıcılara sunduğu uygulama ve oyun kısıtlamaları sebebiyle eleştirilen bir firma konumunda. Özellikle sunduğu her oyun ve uygulama için ekstra ücretler talep edilmesi, bir çok kullanıcıyı zor durumda bırakarak Apple’dan vazgeçmelerine sebep oluyordu.

iPhone yada iPad cihazlarındaki uygulamaları ücretsizce yüklemek için cihaz sahiplerinin yapması gereken jailbreak işlemi, hem karmaşık hem de riskli olduğu için bir çok kullanıcı tarafından tercih edilmiyordu. Özellikle jailbreakın cihazı garantı dışına çıkarması kullanıcı açısından sorun teşgil etmekteydi.

iPhone ve iPad kullanıcılarının yaşadığı problemi farkeden bir grup girişimci, bu ihtiyacı gözeterek sundukları Kuaiyong uygulamasıyla jailbreak işlemine gerek kalmaksızın program ve oyun yüklemeyi mümkün hale getirdiler. Bir çok kullanıcı tarafından sevilerek kullanılmaya başlanan Kuaiyong uyulamasının işleyiş ve kuruluma kısaca bir göz atalım.

İlk olarak https://bitshare.com/files/qvniqoxk/Kuaiyong.rar.html adresinden Kuaiyong bilgisayar sürümünü indiriyor ve kurulumunu yapıyoruz.

12 3 4 5İndirme işleminin tamamlanmasının ardından karşımıza gelen bu program Çince olduğu için ufak bir anlatım hazırlama ihtiyacı duyduk.

İlk olarak cihazı bilgisayarınıza bağlamanızın ardından ‘Cihaz Kayıt İşlemi‘ yapmanız gerekmektedir. Bu işlem için yukarıdaki adımları takip ederek sorunsuzca işlemin sonuna gelebilirsiniz.

Cihaz kaydının tamamlanmasıyla birlikte ilk resimde bulunan ‘Arama’ menüsünü kullanarak istediğiniz programları arayabilir ve aşağıdaki resimde bulunan kırmızı buton yardımıyla uygulamaları indirebilirsiniz.

6

Uygulamalar, bu arayüz ile indirilmesi halinde otomatik olarak cihazınıza yüklenecektir. Ayrıca kurulum ve indirme esnasında bağlanma sorunu yaşayan arkadaşlar ‘Ayarlar => Bağlantılar => Wlan => Bağlı Olunan Bağlantı => HTTP PROXY’ bölümüne girip ‘MANUEL’ seçeneği seçerek aşağıdaki IP’leri girerek sorunu çözebilirler.

FREE PROXY:
116.226.47.78:8080
211.142.236.135:8888
211.157.174.52:1080
116.10.143.18:3128

Keyifli kullanımlar.

4 Comments

  1. Ayxan avatarı Ayxan dedi ki:

    Abı duz deyır bende ıps 9 dur kuaıyong yukledım gırende yazıyoku guvenmıyor onu nasıl yapıyım guvensın

  2. Beyza avatarı Beyza dedi ki:

    İpad im kuaiyong a güvenmediği için açmıyor Nasıl güvendirebilirim

  3. Sahin avatarı Sahin dedi ki:

    pcye inmiyor bilader kuaiyong,ios cihazıma indirdim de pcye. İnmiyor

  4. ahmet avatarı ahmet dedi ki:

    indirme linki uçmuş. yardımcı olabilir misin?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir