Horlamaya Karşı Burun Bandı Nasıl Yapılır

Son 1-2 yılda hızlı kilo almamdan dolayı sanırsam bir horlamadır gidiyor. Tabi evlenince bu horlamada başkalarını da rahatsız eder duruma geliyor 🙂 Bu yüzdendir aklımda olan fakat bir süredir ertelediğim horlamaya çözüm olayında eczanede gördüğüm bright right burun bandından alıp denedim.

Malum bandı aldığım eczane bana 2 katı fiyatına sanırım bana satmış ki kullanmaya kıyamıyorum şimdi 🙂 Bu yüzdendir direk aklıma gelen ilk soru bunu evdeki imkanlarla yapamaz mıyım ? Aklımda bir kaç fikir vardı ama denemeden önce ilk olarak youtube’a bakayım dedim ve 2 farklı çözüm buldum.

Eğer horlama sıkıntınız var ve yakınlarınızda burun bandı alacak yer yoksa veya benim gibi çok pahalı bulduysanız bu çözümler size iyi uyku hissiyatı yaşatabilir. Ayrıca unutmadan yazmak isterim ki burun bandı sadece horlama için çözüm değil, ayrıca gece rahat uyku uyumanızı sağlıyor.

Burun bandının çalışma mantığı ise şöyle: Öncelikle normal yara bandı gibi bir bant ve bu bant içinde 2 adet sert bir cisim bandın yapıştığı yerdeki burun deliklerini sürekli yukarıya doğru kaldırmaya çalışarak burun deliklerini açık kalmasını sağlıyor. Bu sayede de sürekli nefes alabilmenizi ve burun tıkanıklığını ortadan kaldırarak rahat horlamasız bir uyku sağlıyor.

İyi uykular 🙂

6 Comments

  1. ahsen avatarı ahsen dedi ki:

    Çok faydalı nefes alma konusunda ama benim merak ettiğim şey son zamanlarda söylenen uzun süreli burun bandı kullanımlarının damar genişlemelerine sebep olduğu söylentisinin doğru olup olmadığı. Damar genişlemesinin bir çaresi de yok bildiğim kadarıyla. Eğer doğruysa kullanan pek çok insan yerine horlamayı tercih edecektir.

  2. Bilgirazzi avatarı Bilgirazzi dedi ki:

    Yurttaki arkadaşlara uygulayacağım 🙂 umarım işe yarar teşekkürler aorhan

  3. nevin sivas avatarı nevin sivas dedi ki:

    İnşallah faydasını görürüm 🙂

  4. Cenk Ozturk avatarı Cenk Ozturk dedi ki:

    Bu bantlara bu kadar para vereceğime horlamam daha iyi. Şaka şaka bu bantlardan ara sıra kullanıyorum ama hiç bir faydası yok maalesef.

  5. freeled avatarı freeled dedi ki:

    horlamaya karsı her yolu denedim eşimin horlamasına hiç bir cözüm bulamadım boşanma davası açtım

  6. Birkan Uğur SARI avatarı Birkan Uğur SARI dedi ki:

    Deneyeceğim umarım faydasın görürüm 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir